Грижа за домашните миленици

Дискусија во 'Дом' започната од snake, 13 јануари 2010.

1. bookslover

bookslover Популарен член

Се зачлени на:
    8 мај 2016
    Пораки:
    2.523
    Допаѓања:
    10.545
    Јас прв пат слушам за форестото такви коментари. Ние на лабрадорката наша 10 години ѝ купувавме форесто никогаш ништо не ѝ било, сега и на нашето кутре му купуваме форесто исто никаква реакција. Колешки околу мене исто со форесто.

И ампула ти е решение ама ти е краткотрајно. Е сега можеш да пробаш со форесто и да видиш како ќе реагира па ако нешто се нафрли или слично, да продолжиш со ампула.

На eliesaab, Snowflake92 и theunforgiven им се допаѓа ова.
  2. Snowflake92

Snowflake92 Популарен член

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    4.019
    Допаѓања:
    4.889
    Nie koristime foresto i scalibur zavisno od sezona foresto kako podobro prolet go zemame do esen obicno. Ne sme imale problem. Za tabletite imam slusano deka davaat mn negativni efekti do epileticni napadi paraliza i slicno

На theunforgiven му/ѝ се допаѓа ова.
  3. dummy

dummy Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2024
    Пораки:
    1.608
    Допаѓања:
    2.267
    Здраво, дали некој има позитивно искуство во поскоро време со некој хотел/пансион за миленици (во Скопје) поточно за куче ме интересира?

4. quattro

quattro Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2020
    Пораки:
    4.474
    Допаѓања:
    10.986
    АвАв во Злокуќани ама не знам дали се затворени пошто имаше скандал некој.

5. Amellie

Amellie Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2015
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    407
    Дали некој може да сподели искуство со шишање куче во 5Центар во East Gate? Се работи за возрасна кучка (11 години) дома си ја чуваме во стан.

Минатиот пат после шишање доби габична инфекција, па сакаме да смениме салон, си велиме да не е од шишањето.

6. Шашава

Шашава Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јуни 2023
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    56
    Здраво, имам мало маче старо 2-3 недели. Во консултација со ветеринар, а и дека беше недела ми рече да му давам кравјо млеко. Денес му купив млеко во прав. Ќе ставам слика од него. Ако некој има користено такво да ми каже како го подготвува, во кој сооднос. На него пишува 1 лажица на 150-200мл вода, ама сепак не знам колку е добра. Направив по тој сооднос, не сака баш да го пие.

Прикачени фајлови:

7. Hellena Oreiro

Hellena Oreiro Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2023
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Ако прашуваш за др Владе од Битола, арогантен е, но сепак стручен во неговата област. Јас го однесов моето куче за операција на тумор од тестисите и бидејќи беше старо 12 години ми препорачаа за кај него заради инхалационата анестезија. Супер помина цела процедура убаво го третираше, само односот му е таков, кога го прашав колку е опасно да не се разбуди ( нели сите што си ги сакаме милениците исплашени сме и сакаме некој утешителен збор) , ми вели: Е сега како ме праша ти, како да ти кажам сега кога ќе патуваш со колата што мислиш дали ќе направам сообраќајка или не..