Јас прв пат слушам за форестото такви коментари. Ние на лабрадорката наша 10 години ѝ купувавме форесто никогаш ништо не ѝ било, сега и на нашето кутре му купуваме форесто исто никаква реакција. Колешки околу мене исто со форесто. И ампула ти е решение ама ти е краткотрајно. Е сега можеш да пробаш со форесто и да видиш како ќе реагира па ако нешто се нафрли или слично, да продолжиш со ампула.
Nie koristime foresto i scalibur zavisno od sezona foresto kako podobro prolet go zemame do esen obicno. Ne sme imale problem. Za tabletite imam slusano deka davaat mn negativni efekti do epileticni napadi paraliza i slicno
Здраво, дали некој има позитивно искуство во поскоро време со некој хотел/пансион за миленици (во Скопје) поточно за куче ме интересира?
Дали некој може да сподели искуство со шишање куче во 5Центар во East Gate? Се работи за возрасна кучка (11 години) дома си ја чуваме во стан. Минатиот пат после шишање доби габична инфекција, па сакаме да смениме салон, си велиме да не е од шишањето.
Здраво, имам мало маче старо 2-3 недели. Во консултација со ветеринар, а и дека беше недела ми рече да му давам кравјо млеко. Денес му купив млеко во прав. Ќе ставам слика од него. Ако некој има користено такво да ми каже како го подготвува, во кој сооднос. На него пишува 1 лажица на 150-200мл вода, ама сепак не знам колку е добра. Направив по тој сооднос, не сака баш да го пие.
Ако прашуваш за др Владе од Битола, арогантен е, но сепак стручен во неговата област. Јас го однесов моето куче за операција на тумор од тестисите и бидејќи беше старо 12 години ми препорачаа за кај него заради инхалационата анестезија. Супер помина цела процедура убаво го третираше, само односот му е таков, кога го прашав колку е опасно да не се разбуди ( нели сите што си ги сакаме милениците исплашени сме и сакаме некој утешителен збор) , ми вели: Е сега како ме праша ти, како да ти кажам сега кога ќе патуваш со колата што мислиш дали ќе направам сообраќајка или не..