Грофот од Монте Кристо(The count of Monte Cristo)[2002] Аааа одамна го имам гледано, преубав, содржаен филм. Се е на високо ниво, .
Грофот од Монте Кристо(The count of Monte Cristo)[2002] Mммм еден од моите омилени филмови... феноменален
Грофот од Монте Кристо(The count of Monte Cristo)[2002] Го имам гледано преку 100 пати... И пак сакам да го гледам Кога првпат го гледав не сфатив што се зборува (можеби зошто бев 6 год?? )
Грофот од Монте Кристо(The count of Monte Cristo)[2002] Го имам гледано многу пати и секојпат се повеќе ме воодушевува. Имам желба да ја прочитам и книгата, верувам дека е подобра од филмот.
Грофот од Монте Кристо(The count of Monte Cristo)[2002] Филмов ми е преубав, го имам неколку пати гледано, што значит ич не ми бил досаден
Грофот од Монте Кристо(The count of Monte Cristo)[2002] Aj пишете како да го глеам он лине ама со превод,без да го симнувам од нет туку он лине благодарам однапред
Грофот од Монте Кристо(The count of Monte Cristo)[2002] Одличен филм, со поучна содржина и заслужува да одвоите време и да го гледате.
Грофот од Монте Кристо(The count of Monte Cristo)[2002] Одличен филм го имам гледано неколку пати. Содржина на филмот е преубава и вреди да се гледа
Грофот од Монте Кристо(The count of Monte Cristo)[2002] Филмов ми седи во компјуетр може едно 3-4 месеци. Уште кога го симнав реков дека нема да го изгледам додека не ја прочитам целата книга. Не сакам да си ја упропастам, само што не очекував дека толку многу ќе го одолжам моментот 900 страни, на англиски, фонт 5ка :geek: Ама ќе биде Премногу добри критики слушнав за него - мотив повеќе
Грофот од Монте Кристо(The count of Monte Cristo)[2002] I jas za knigata sakav da se informiram ....ne znaev deka e 900 strani, znaci ke mora do leto da se ceka...filmot me voodu[evi...
Грофот од Монте Кристо(The count of Monte Cristo)[2002] Како ја немам видено темава? Ова ми е еден од фаворитите на сите времиња.Филм што можам да го гледам одново и одново.Многу е добра приканата особено кога почнува делот во затворот.Сите што не го гледале филмот да го изгледат
Грофот од Монте Кристо е главна инспирација за секоја шпанска и турска серија. Само еднаш го имам гледано, и тоа на делови мислам дека го даваа на некоја од телевизииве ама ми се допадна многу. Има одлична приказна, а и актерите, костомографијата, сцените се се е одлично!
Го гледав случајно,но секогаш кога гледаш нешто непланирано испаѓа најубаво.Им го препорачувам на сите да го гледаат задолжителен филм е.Муст се филм ..
Оваа верзија на Монте Кристо е убава, само сепак книгата ми останува една од најубавите, има многу повеќе настани, плетканици...