Здраво мамички. Кога завршија грчевите кај вашите бебиња? Ние сме 6 недели и ми се чини како да ги има се повеќе наместо да прекинат
Аууу ние е недела тек ја тераме, каде е 3 месец. Со првото инаку поминав многу лесно, само една вечер имаше појаки грчеви и толку. Сега со ова веќе неколку дена ја гледам се мачи
Еспумисан капки, а од денес и варам чај со ким. И јас го пијам веќе 3 ден чајот од билна аптека па се надевам дека малце од малце полесно ќе ги помине
Ако мислиш на чајот јас што го пијам има во билна аптека мислам 5 вида на чаеви се мешаат и секој ден се вари и се пие по 1 литар
Да за тоа те прашував. Те сфатив дека е за против грчеви, затоа го пиеш, нели? И од која аптека го зимаш?
Да да мајката го пие за бебето да немало грчеви. Мавам од сите страни, нешто ќе помогне вајда зошто ова не се трпи Го зема мм од билна аптека на стара рампа што е ако знаеш
Јас едни словенски му давав од зегин ги зеде мм. Бев задоволна! И ваја пробиотик му давав во исто време и уште му давам пробиотик.
Дали некој дава на бебе капки против грчеви на бекутан? Јас се крстев во еспумисан капките зошто со првото со нив поминавме супер, ама ова маста ми ја извади. Ни капки помагаат, ни чај од ким ништо. Ако има некој искуство со овие на бекутан да пробам