И само со чајчето ќе се искака. Знам на мојава ако не е какана два дена, ја гледам дека и ствара нервоза и давам малце чајче и за пола саат кака.
Дали на некој им се јавило запек при употреба на sab simplex капките? Пред нив немаше проблем со какање..
Infacolic капки ги има ли кај нас и кај ги наоѓате.Саб симплекс од колку почнавте да давате ние денес правиме 17 дена
Сеа дадов саб симплекс на едново ептен јаки грчеви има.Утре ќему сменам пробиотик да не нему одговара и тој.Инфакол може дами донесат виќендов од грција.Саб симплекс ми кажаа по 15 капки после секој оброк 8×15
Ние почнавме со сирупот nurse harveys и денес не плачеше толку како деновиве, се надевам ќе има ефект од утре. Ставам и колиеф капки во млекото. Е сега не знам дали е добро и капките и сирупот или да продолжиме само со сирупот.
Infacol imate vo vranje tamu gi kupiv jas i vo bugarija isro taka poeftini se. Nas infacol ni pomognaa mnogu espumisanot voopsto ne ni pomogna.
Мене ми ги донесоа од Бугарија Infacol и бидејќи еспумисан не ни помага, се мислам да сменам. Како ги дававте?
Можно ли е од инфаколикот да им се направат уште толку грчеви? Пробав вчера прв пат да му дадам и денес пак, ми изгледа како уште толку да го боли стомачето и да плаче. Исто како со биогајата..
Дали некој ги има користено капките бејбитол коли? Во зегин се намалени и ги земав. Гледам има уште едни бејбитол неонате, што е разликата и кои се подобри?
Јас ги имам користено. Бејбитол коли се две шишиња, пробиотик и лактаза ензим. Сега користам бејбитол неонате, тоа е само пробиотик. Моето нема грчеви одамна. Немаме потреба веќе од бејбитол коли. Е сега секое бебе е различно. Бејбитол коли беа супер додека пиеше бебелан. После ми дадоа млеко без кравји протеин и комбинацијата лактаза и млеко без кравји протеин резултираше да бебево кака 2 пати после секој оброк и ги прекинав.