Kaj nas bas docna padna papokceto na 30tiot den , sekako termoforceto go stavate vrz ne na golo poleka jas i go stavav epten ako videv deka se maci ama ne znam neka spodelat i drugite majki
Прашање.. дали е можно од еспумисан л капките многу да повраќа? Значи, се нацицува и дел враќа. И нема шанси одма да го легнам, морам да го држам исправено 20тина минути и да го легнам на подигната перница. И каката почна да е со жолти зрнца, ама зеленкаста како со парчиња, а не сум јадела ништо зеленкасто. Давам по 4 пати еспумисан заради многу гасови. Ве молам за искуство
Дали мора капките да се мешаат во млекото или може дс се даваат пред да се даде млеко? И дали има тоа разлика некаква или не?
Се продава Nurse Harvey’s сируп против грчеви, нов и неотпакуван. Рок на траење 09/2026. Цена: 800 ден.
Колку долго и често давате Еспумисан? Давам веќе една недела по 4 пати по препорака на матичен, дека имаше многу заробени гасови и не какаше редовно. Според матичен, треба да давам до 2 месеци редовно, секој ден по 4 пати, па после да намалам по 10 капки 4 пати. Нели е тоа премногу?
Ќерка ми кога беше бебе и имаше грчеви, напротив, почесто бараше да цица, едвај саат ипол издржуваше, цицањето и беше утеха за се.
Да, моето кога имаше 2 месеци и го фатија јаки грчеви од рота вакцина, нејќеше да цица, плачеше се тргаше. Го легнав така без да цица откако се смири со семки од вишна згреани на стомачето и чекав да се подразбуди малку па во полусон му дадов да цица и цицаше убаво. А, инаку немавме проблем со грчеви претходно, воопшто и ги немаше.
Има ли некој што го користи сирупот нурс харвис? Како го користите дали со пипетата од самиот сируп дека гледам многу воздух прима така бебето и почнува да плаче па не може да се смири...
На ќерка ми и давав од пипетата директно во уста, полека и ставав за да може да голтне...гледај давај кога ќе биде смирено бебето, за да не се засркне..
Здраво, дали некој го има користено овој пробиотик да сподели искуство? Користевме Биогаја но не му делува добро. Овој е некако поскап па незнам дали да го пробам воопшто.