Пробав така два пати но и во двата случаја ми ги плукна,ке морам со млекце во шише,се надевам не е погрешно
Мајки, ако има некоја што користела Инфакалм капки. Кажете ми како ги користевте и кога? И дали тоа прашачето треба да се раствори во капките?
Леле јас веќе незнам што да правам со детево, цел ден плаче од грчеви а му давам пробиотик биогаја, еспумисан капки и чајче бекутан. Цел ден ми е во раце колку толку се потсмирува ама не е решение тоа плаче од болки,а јас зошто неможам да му помогнам
Ако имаш некого што оди за бугарија или грција набави ги капките инфакол. 100 % се ефикасни со правилно користење и употреба. Во македонија за жал ги нема.
Oфф тешко ама ке се распрашам. Цел ден сама сум со него и цел ден не престанува и мислам дека и јас попуштив нервно Тоа сирото не е криво се обвинувам што де нервирам ама се надевам ке поминат побргу.
да, прашокот се раствара во капките.. мене ми ги дадоа во комбинација со еспумисанот, 4 пати есп. 2 пати инфакалм мислам дека беше по 4 капки.. ние немавме никаков ефект, напротив детево плачеше уште повеќе.. дали 2,3 дена ги давав и прекратив..
На крај сами од себе кај нас поминаа некаде кај 2ипол месеци а претходно џабе го труев детето, давај почесто чај од ким и анасон.
можно е да сум грешка во однос на бројот на капките.. толку видови капки сменив..изгледа колактазето беа по4, а инфакалмот беа повеке, дали по 15 или по 20.. ама ако даваш само инфакалм консултирак си се со педијатар, сигурно ке треба повеке пати по повеќе капки
Пробавте ли со Саб Симплекс? Спојлер И тие се многу добри, кај нас само тие помогнаа. Јас на почетокот пробав со колиеф капки, нели поскапи природни ама ништо... Па чајче бекутан, ништо. Чај од ким правев, ништо, на крај реков ќе пробам уште овие по препорака од аптекарката, ако биде биде ако не крај, не експериментирам веќе. Ама за среќа имаа ефект, уште одма се осети промена кај бебе. Капките му ги давав во млекце, трипати дневно по 7. Кратко време ги користевме зошто немаше веќе потреба, сега бебе е многу помирно за разлика од првиот месец, иако педијатарот ме спремаше дека баш во вториот месец грчевите биле многу појаки и поизразени. Се надевам ќе имате успех
Ќе пробам преку ден да и ги дадам, да видам како ќе реагира. Навечер има повеќе грчеви, ама страв ми е да и дадам тогаш, дане ја фатат повеќе... Место да и поминат, се повеќе ги има. Души мали
Jas davam espumisan prikvecer koga ke pocnat grcevite i pred spienje obavezno pak inaku vristi nesaka da cica preta so nodjinjata
мислам дека за да има ефект треба редовно да се дават, не само навечер или кога има потреба, и обично ефектот бил после 2,3 дена...ама јас не издржав толку со тие капки зошто значително повеќе плачеше.. е сега секое дете е различно..