Мојот син обично почнува накај 17 и до 12-1 плаче, е возмемирен, заспива 10-15 мин и тоа во раце, да го спуштиш шанса нема, па се буди пак плаче... Но уште малку трпение, ќе помине и 3 месец па се надевам ќе се смират грчевите.
Џабе е се и мојот урла, шо не пробавме БиоГаја, Колиеф, термофор, чаеви... Ништо ... Попладне кога ќе се заурла сите бои ги менува Единствен спас му е кај маж ми на гради со меше (кај мене нејќе) и така спијат до сабајле Абе маки, ама период е. Викаат машките повеќе грчеви имаат, колку е точно не знам
Deneska ne otepaa grcevite.. nisto ne spasuva..se umam dali da go probam sk nopar, kapkite od grcija? Ima nekoj cueno.ili.iskuseno? Nie kakame eden.pat.na den.. I toa.primer.denes nemame se.iskakano.od vcera porucek.. jas mislam.deka.toa e izvorot na grcevite a slabo.ima.gasovi. inaku sme.samo na doenje
Јас не би давала Nopar на бебе, иако во упатството пишува дека може. Ќе поминат грчевите, кога тогаш, ваше е само да имате трпение.
Sea planiram da idam.vo.apteka..ova placenje ne se trpi.. sakav da ve prasam.dali.sab simpleks.ili.kolief kapki za grcevi?
Gi.kupiv.kolief.. nogu.place moevoo.. koga.pocnuvaat da.reagiraat.koliefot? Pri.kolku vreme.koristenje?
Imam.problem.so telefonot ) Tuku. Da prasam. Nekoi so.go.pomine.ova.. ima nekoj redosled za.ovieI grcevi,.nekoja. peripetija, kulminacija ..posto za.dve nedeli sega.sme.na vrvot,.kako so denovi da.se pojacuvaat i, stanuva se poloso
Нема правило, секое дете различно. Ние сме 2+ подобро сме конечно ама уште се плашам да кажам. Кога и да помислев неможе полошо беше полошо, кога и да речев еве подобар е пак ке почнеа. Сега е поразлични што он е поголем и појак па полесно поднесува. Инаку и јас прекинав да давам капки се изнапи детево саб симплекс безвезе ништо не помагаа. Сега само би гаја пие ама повеќе за имунитет зошто сите бевме болни. Да не те обесхрабрувам има деца многу порано им завршуваат.