Или да е сосема нормално и сама да го направи тоа и да си го истражува и учи телото пред да стапи во односи со друго лице.
Neznam sto da kazam na temava jas prvpat na 17 pa sega se kajam ne bese praviot me smuva. Biten e prviot istava vpecatoci toa e nesto sto ne si probal i ne e mala rabota treba barem so nekoj sto si zsljuben.
Не мора да значи дека прв пат и мора да е лошо. Мене па првиот пат ми беше преубаво, ниту болка не осетив, ниту бев потресена нешто многу. Најбитно е да си скроз опуштена, болката доаѓа ако се стегаш и од што мислиш на тоа.
имаш покајание ,и плус некогаш ќе има искушенија но за следен пат добро ќе размислиш пред да направиш нешто.те заведе или те натера ако инсистирал премногу?ако е второто е лошо
Педофил е ѓубрето! Не можеш ни да го пријавиш мајмунот, оти во Македонија ('наша златна'), возраст за согласност е 14. Да ти се плукнам во државата педофилска!
добро ти кажав има покајание за гревот и другпат внимавај тоа е назад нема ,некогаш ќе сме слаби на заведувања и искушенија ,човечки е
I posle koga radkinavme zosto jas ne go sakav mi vika sum bila frigidna kako majka mi.Sto mesa gluposti.Posle vletav vo druga vrska so eden od ist klas sto mi se udvarase dolgo vreme.So nego 6 godini ama i dolgite vrski se glupost toj pa flertuvase pred moi oci.
Чим не си се противела во моментот значи си била согласна на тоа, а не присилена, нема потреба сега да се каеш, во моментот си сакала и тоа е тоа, назад нема. Не мора секогаш да е од љубов.
Pa prviot pat onaka posle pocna da pravi gluposti jas temperatura on sex i go odbivav mislam mu rekiv da si odi i on drami demek sum go presekla
веќе он не е во твојот живот и ти си се согласила така да нема назад .а што се случувало и како да ти биде лекција и одмори малку со машки да не погрешиш пак