Искрено ич не ми се свиѓаат некако одбивни ми се (и секако ГРДИ ) ОДВРАТНО нешто и никад не би носела
Некој спомна во Трафик дека има и биле 350 мислам. Јас утре ќе тркнам да ѕирнам, зошто ова кај мене веќе не се трпи. Па и кајче ќе потоне, само брод може да плови по моиве улици.
Бев денес до Трафик, класичните гумени се 490, тие од 350 се кратки и во некои чудни бои, како на пример дреч зелена
ovde vo italija mnogu gi nosat i mnogu m ise smesnii i grozni kako ribarski mi se i nema nikogas da kupam vakvi (se izvinuvam na site onie sto veke gi imaat ili im se dopagaat,ova e moe mislenje)
Гумени чизми искрено би носела... (ама зборувам за оние што имаат крзно внатре) Мислам дека се супер за вакво време кога надвор е шлакутарници бидејќи сигурна сум дека тие нема да пуштат вода.
Во Il Camino има по 450 денари се, ама нема многу избор, неможев да си најдам некои, се‘ нешто прешарени беа или едноставни како за на рибарење. Спојлер Сакам вакви на Burberry!
Е значи овие гумени чизми не ми се допаѓат воопшто,една пријателка има презадоволна е вели дека не пропуштаат дури и на многу врнежливо време.
Јас би носела, уај нот Само не сакам еднобојни, нека бидат на пример со цвекиња или анимал принт. Да бидат поинтересни. Ама само во дождливо време
долго време во тренд се..хмм јас не би ги носела кога ке ги гледам ке ми дојде на памет еден филм , една жена што и помага на една крава да се породи со вакви зелени чизми..
Не ми се допаѓаат многу, ама ако се најде некоја убава шара би носела зошто да не. Плус не се како класичните зелени чизми, а и за влажно време се супер.
Со почит кон сите кои носат вакви чизми(за мода ) ама мене повеќе ми личат како дел од ХТЗ опрема-за во месара,касапница,водоинсталатерство,рибарство,лозарство........ На своја нога би ги ставила само ако се дел од мојата работна униформа,а тоа тешко дека ќе биде некогаш.
Гумени чизми имам еве веќе 2ра година со ред , и можам слободно да кажам дека оттогаш не сум настината во зима. Многу се практични , воопшто не пропуштаат ни вода ни снег. А од друга страна мене баш ми се срцкасти , многу ги сакам