Многу ги сакам ама како се нервирам кога ќе видам некоја да ги носи а надвор +150 ! Исклучиво по поплави снегови
Многу ги сакам. Минатата зима бев опседната со нив,имав 3 пара и си ги менев.! Ги носев по дожд и кога снегот се топеше. Имат баш прикладни цени а се преубави и може да се комбинираат со се
До пред некое време воопшто не ми се допаѓаа овие чизми, а сега сакам и да си купам едни Каде можам во Скојпе да најдам вакви ?? )
Девојки, еве почна сезоната на дожд и све е мокро..Знае ли некоја да ми каже каде може да се најдат овие чизми, у кои продавници по нормални цени?
Многу ги сакам гумените чизми бидејќи не пропуштаат вода а исто така и се многу слатки Сакам вакви но поголема бројка!
Јас имам вакви чизми црна основа , но има и некоја шарка на нив , прво ги мразев, но стварно топ се за вакво врнежливо време
Никогаш не би носела гумени чизми колку и да се модерни и убави, па дури и практични, не е мој стил тоа, сепак за вкусови не се разговара!
Јас имам гумени чизми,внатре ми се со крзно.Многу греат и без гајле можеш да си играш на сенг или дожд,без да се секираш дали ќе ти пропуштат...
јас имам 2 пара и мн.си ги сакам поќето ги комбинирам на хеланчиња џемперчиња мн.убаво седат а вода пропуштање AMIN значи кој ќе си купи нема да зажали кога излегоја на почеток солени беа цените сега се прикладни шетнете побарајте
па се купуваат од тие внатре со крзно да не ти студат нозете нормално таа ако ги има купено само за мода нема да ги носи на снег коку пари толку музика нели?
Па зависи, вака кога ке видам некои девојки многу добро ги комбинираат и им стојат убаво, ама јас не би носела. Мојот стил е дамски бе
Како меркам едни во Н&М, црвени со машна напред абе убајни. Само во дилема сум, 25 евра се. Од една страна добра инвестиција, пак не ги носиш секој ден ама од друга 25 евра за гумени чизми...до понеделник ќе си ја решам дилемата.