Jas imam, gi oblekov 2-3 pati ene gi stojat vo podrum sega. Nit mi se udobni nit pa toplo drzat. A i dodeka gi soblecete malce ke se namacite, taka da, ne gi preporacuvam.
Моите се обложени внатре така да топли се.А и имаат позади патент низ цела должина па и лесни се за соблекување.Од мене еден лајк за нив
Порано, искрено не ги сакав.Ми беа како за да одиш во лов и риболов, како за по риба, но еве сега некако симпатични ми станаа, и би сакала бар еден пар да си купам.Инаку да, баш ми се за есен ,онака најпогодни ми се за таква сезона, мада може и на потопли денови да се носат (почеток на пролет, или посвежи денови во пролет).Знам имаше во Ил камино некое време сега не знам. Доста фини комбинации можат да излезат од чизмичкиве.
Па никаде не пишува само на дожд дека треба да се носат.Ако ги имаш забележано модните блогерки, тие ги комбинираат дури и со фустани до колена.Треба малку идеја само како да ги носиш.
Имам и многу ми се допаѓаат. Моите се додуша само долниот дел до глуждот негде, нагоре се од друг материјал, ама сепак за на дожд се измислени! Раат си шлапкаш по вирови и немаш мокри ноџиња А си патам по едни hunter во бордо боја по можност
Не би облекла гумени чизми никогаш, освен ако не треба да пешачам низ планина после дожд. А секојдневно да носам гумени чизми не иде во предвид.
Бев убедена дена не се лизгаат гумениве чизми ама се уверив во спротивното Да не се лажете на празов да ги носите.
Postuvam tugi mislenja ako na nekogo mu se svigaat ok so zdravje neka si gi nosi sve e vkus, ama jas licno ne bi oblekla...
Имам едни,идентични на овие. Од лани ми се и дали до сега едно 4-5 пати сум ги облекла.На факултет или за на кафе до сега воопшто не сум ги носела.Само кога врнело мн,а сум одела на прошетка или кога врнело,а сум била на планина некаде. Удобни се и топли и секако не пропуштаат,но ете не ми се допаѓаат до толку за да ги носам негде на др место,освен кога врне мн,а морам да искочам. Има убави модели на гумени чизми навистина,кои би можеле во различни есенски/зимски комбинации да се искомбинираат.
Завчера една во спорт визион носеше хантер сиви и мн убаво стоеја.Со фармерки и кардиган ги носеше и искрено сосема ок изгледаше.
Ако знаеш како да ги искомбинираш можат многу убаво да изгледаат,но некогаш и смешно изгледаат.Јас би сакала да имам hot pink гумени чизми