Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Гумени чизми

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 9 октомври 2010.

1. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.554
    Совршено се вклопуваат во дождливите периоди, и само тогаш ми е убаво да ги гледам. Некое интересно дезенче во комбинација со мантил ми е полн погодок. Ама, ептен ми е глупаво да ги гледам на девојки кога надвор сонце пука. И повеќето што ги гледам низ град се очајно искомбинирани, не знам каде отиде осетот за естетика.

За разлика од чудните хибриди од чевли, како плетените чизми или чизмите со отворен прст - овие имаат конкретна намена.

2. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Имам два пара од Рокси, едните се црно со кремаво, другите корално црвено со сиво. Првите ми се ептен стари, може 4/5 години и кога ги носев и мене ми беше чудно. Сеа гледам минатава сезона и оваа се трендовски и мене ми се свиѓаат. Баш ми е фино кога ќе видам урбана девојка,со гумени чизми,мантил и чадор кај што брза и му се спротиставува на дождот.Филм! Пред се, се практични, само што не држат воошто топло.

На Lola-M му/ѝ се допаѓа ова.
  3. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Јас имам црни сосема едноставни, и си ги носам почесто, без разлика дали врне или не, добро искомбинирани секогаш знаат да изгледаат супер. Не ги можам овие шарениве со се на нив..

4. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    486
    :shake: :shake: Нема шанси вакви да носам, А ако некогаш ми се роди жебла би ги позајмила од баба што оди во бавча со нив. Исти се.

На glamour-lady му/ѝ се допаѓа ова.
  5. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
  6. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    денеска така ми текна нешто дека сакам да си купам вакви чизмички :) ( обични скроз црни како на сликава лево )

знае некој кај може да се најдат кај нас и по која цена ?

7. smiley-32

smiley-32 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    532
    Допаѓања:
    511
    не ги сакам :devil:
    грдо стојат :@ може некои такви како што ги поставила форумџиката над мене :D

8. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    можеби сите ги носат ди сакат,тренди се, но мене ме потсеќаат на работни чизми и мнооооогу ми се грди,беспари да ми ги даваат не би ги носела :puke:

9. LuDaChA22

LuDaChA22 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    29
    ја би ги носела. ама со некој убав принт, а не еднобојни. такви ми се ко за по риби да си пошол.

10. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.297
    Допаѓања:
    3.117
    Мене грди ми се оние што се шарени цели и оние тотално рибарски. :tmi:
    Но оние што се доле само гумени, а нагоре се како и секоја друга чизма се поприфатливи. :)
    Доброто во нив е што не пропуштаат вода и не се враќаш дома со водени чорапи.
    Мене лично не ми се дотолку лоши, а може и убаво да изгледаат ако се добро искомбинирани.

11. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Овие чизми воопшто не ми се допаѓаат и не би ги носела ни во сон :D

12. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.693
    Допаѓања:
    106.911
    По одвратна мода - нема. Подобро боса би одела него нешто вакво да облечам :worried:

13. Lola-M

Lola-M Популарен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2011
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    536
    Лани во Солун си купив вакви чизми со тигрест дезен.И се уште многу си ги сакам.Не ги носам често зошто се многу впечатливи,ама секогаш кога врне дожд, прво што помислувам е- јееееее! денес е ден за моите тиграсти чизмички!

14. Talita

Talita Популарен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2011
    Пораки:
    942
    Допаѓања:
    1.396
    Имам... Долу само се гумени нагоре како кожни до колена... :)

15. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.258
    Имам измешани чувства за чизмиве. Еден период ги обожавав и бев на раб да си ги купам. Друг период не можев да ги поднесам, посебно оние зебрестите. Сега? Сега ми се океј, и би купила или еднобојни, или со некој кјут цветен дизајн. А и нешто вака ми се допаѓа:

16. linija

linija Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    19
    Мене ми се допаѓаат, јас би носела, само сум малку преозбилна за овој стил :?: :?: :?:

17. emiliandre

emiliandre Активен член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    5
    Воопшто не ми се свиѓаат...но, ете, и јас пред пола година си ги купив. Причина-кога си го шеткам кучето, си шлапкам со нив низ тревниците, и воопшто не си ги мокрам чорапчињата :P Ги купив од Трафик, на рампа, некои 400-500 ден и немав намера да дадам повеќе пари за нив. А за тоа дека држат ладно, тоа е друга ствар :)

18. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821

19. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.397
    Допаѓања:
    3.811
    Дефинитивно не!Многу ми се грди... Никогаш не би ги облекла... :tmi: :tmi:

20. LaBella

LaBella Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    1.046
    Допаѓања:
    1.096
    Моиве чизми пропуштаат :worried: Не знам што е работата, може некаде ми се дупнати ама не верувам, баш и една жена се жалеше дека и пропуштале а самошто си ги купила... барам сега решение, а многу ми е криво, со ептен голем мерак си ги купив бидејки сум вечен паталец од водени стопала и викам таман конечно ќе се средам а и плус многу ми се допаѓаат (имам спомнато дека не се цели гума, само доле)