^aуч! Сакам некој да ме гушнит и да му бладам. Да се изгубам... и по некое време пак да му се вратам со мисливе.
Имам една таква навика, кога ќе се видам со некој кој ми е многу драг, да го изнагушкам силно. А со дечко ми ми е најпосебно иако го гушкам секој ден...Милина
Сакам да ме гушкааааааааааааааааааааат, сакам обожавааааам, јас ретко гушкам, но кога ќе гушнам некој тоа е од срце, и значи стварно некој ми значе.
Дечко ми ме вика гушало. Повеќе сакам да се гушкам, отколку да се бакнувам. Ме прави посреќна. Кога ќе го гушнам, се чувствувам сигурно!
Го сакам гушкањето , но само под еден услов ако се гушкам само со вистинските личности. Некогаш не ми требаат зборови туку само една голема прегратка Најмногу сакам да се гушкам со дечко ми , со мајка ми и со другарките.. само доколку се разделуваме или во некои тешки моменти . Не велам не, се поздравуваме и со други другари и другарки со гушкање , но не ми се допаѓа многу ... мислам дека е доволно само вака .... тоа е тоа денешно време ..модерен свет
Ако во нешто навистина уживам, тоа е гушкањето... можам така со часови... Некогаш ми е потребна само прегратка, не зборови...
Сакам и правам и давам све Гушкам бакнувам милувам галам и мнн мннн ми фали сетоа тоа кога немам на кого да го споделам !!!!!
ее за ова браво !!! пошто јас ги заборавив сите оние БАБИ и ТЕТКИ кои за 1в пат ги гледам на некој фамилијарен настан- свадба или погреб и кога ке ме зашљакаат или онака фино ке ме гушнат во нив .............. нив не ги сакамммм и плус Спојлер ва како една екстра мрразам гушкање од пијани луѓе
Општо земено си сакам гушкање Особено со најблиските дома и секако дека уште подобро би било чувството со дечко... Дури можам да речам дека повеќе би сакала да се гушкам отколку да се бакнувам
Уште од мала бев такво цмиздре, што нејќев да ме гњават и гушкаат. Само мама и уште некој смееја да ме гушкаат, од другите бегав. Ми текнува кога идев во градинка, ја убедив мајка ми да ме отпише затоа што воспитувачката многу ме сакаше и цело време ме гушкаше. А сега, сакам да се гушкам - кога сум пијана. Или кога сум среќна мора да гушнам некого, ми се има случувано да гушнам непознат и да му објаснам шо како И кога ќе видам личност по дугачко негледање. Тогаш и јас кршам коски од гушкање. Инаку во глобала, нејќум да ме гњават.
ГУШКАЊЕ ! Значиии обожавам да ги гушкам моите најмили оние со кои сум блиска кога ке ги видам во чаршија ги гушкам силни силно и ми викаат дека се гушкам најубаво
најмногу на се сакам да се гушкам!! уфф само колку сакам сега да го гушнам дечко ми а и другарка ми која малце ми е лута..
Нема ништо поубаво од гушкање. Обожавам. Се чувствував сигурна во неговите раце. И сега кога ќе се видиме, се гушиме... иако не сме заедно. Обожавав да сум во негова прегратка, посебно во зима, ммм да ме стопли... Се гушам и со другарките, немасто поздрав со бакнување во образ, се гушам. Се гушам си со моите дома Е сега, мора да се согласам за тетките со figgiMK, МРАЗАМ! Еве и за вас мои феминки еден
како би си се гушнала сама себе во моментов....ама прво еден шамар да си залепам па да се гушнам, поефикасно ќе биде