Гушкање

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Gordana10, 22 јануари 2010.

1. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Заразена сум со гушкање коа ке ме фатат будалите, кога ке видам некој кој подолго време не сум го видела, едно малецко другарче 5 годишно, абе ѕрцките му ги вадам коа ке го видам буце. Ама друго е кога ке гушнеш некој близок, мајка , татко , се чувстуваш позаштитено , кога си тажен доволна ти е само една искрена прегратка од мајка ти, и се поминува... :D

2. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    6.155
    Допаѓања:
    11.956
    Ммммм неможам а да не ги гушкам моите најмили. Што знам таква сум си, на другарките сум и чудна што и покрај мојте 25 години јас често си ги бакнувам и гушкам мојте посебно мамичка и моето сонце дечко ми а како знам да му се умилкувам абе чудо од дете сум :D , ама спрема другарките па не сум таква што знам не дека не ги сакам ама незнам со текот на годините сфатив дека не се воопшто праведни и вистински другарки. Спрема лицемерни луге неможам да покажувам љубов :emo:

3. AnGel.fire

AnGel.fire Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    533
    Допаѓања:
    222
    Гушкањето веке почна да ми биде заштитен знак :lol: :rofl:
    Многу сакам да се гушкам и си ги гушкам сите иако за мене има различни прегратки. Едно е со другар, другарка друго е со дечко ми, моите и нјадобрата другарка што ми е како сестра. Како и да е, уживам во гушкањето. :$ :)

4. potterholic

potterholic Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2012
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    419
    Многу сакам да се гушкам. Кога не сум во добро расположение одам да ја гушнам мајка ми и ќе и се закачам за врат, ќе ја бакнам во образ и ќе ја стиснам и таа "Мани ми се ма" :lol:

5. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    МММММММММ Гушкиииииии :D обожавам гушкање.Да ме гушкат и да гушкам.Често знаеме со дечкото да си речиме ајде да се здропчкаме,уствари да се изгушкаме до бесвест.Многу сакам да се гушкам и ако не го гушнам него,моите дома денот нема да ми е исполнет целосно. Значи ако треба некого да гушкам,јас се пријавувам :D :D

6. PeaceLoveBasketball

PeaceLoveBasketball Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    1.177
    Многу,многу сакам да гушкам :)
    Би ги гушкала сите,со free hugs ливчиња имаме излезено со другарка на плоштад,се изнагушкавме непознати :lol: :inlove:

На machhe му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936
    Повеке сакам да се гушкам, еееееееептен ама :D , досега на сите што сум ги гушнала ми кажале дека позитивна енергија многу ширам хахахахха 8) 8)

8. kosmodiks

kosmodiks Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    375
    Допаѓања:
    251
    Леле обожавамм :inlove: И ептен ми е убаво кога сум во прегратките на некој што ми значи, што го сакам и кога знам дека е искрена таа прегратка..
    Ммм, убавини. Леле па сеа ми фалии :(

9. Skromna

Skromna Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    118
    . :$ .....многу,многу сакам гушкање...и да ме гушкаат и да гушкам.... :$
    ... :* ..секоја прилика посебно со мои мили секој момент си го користиме да си дадеме мало внимание и нежност....... :*
    .. :clap: ..уффффффф колку ми значи една прегратка....милина,нежност,сигурност,дека има некој кој е тука за тебе и во лошо и во добро....со колегите исто на раб,ако си напрајме услуга едни на други или си се изненадиме со кафенце,сокче одма се наградуваме меќу себе...така се чуствувам пријатно и мило,значи тие луѓе ме сакаат и почитуваат..... :clap:

10. owl-ribbon

owl-ribbon Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    678
    Обожавам да се гушкаам , особено со брат ми и дечко ми.Се осеќам заштитено :)

11. Ella.313

Ella.313 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2012
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    149
    Најубавото чувство-кога љубовта ќе те гушне..чувствуваш заштита,мир,спокој.Би можела да се гушкам 5 дена без престан,тоа ми е слаба точка :D

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    737
    Ма ја коа ке почнам да гушкам нема крај почнувам од најстари па се до најмлади :D
    ми нема раме за ова :rofl: иначе многу сакам гушкања а прилично не се одалечувам многу при гушкање ама сепак зависи со кој/а се гушкам :D

13. Aschenputtel

Aschenputtel Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2012
    Пораки:
    2.082
    Допаѓања:
    8.920
    Многу, многу сакам гушкање. И кога гушкам и кога ме гушкаат. Убаво е чувството.

14. Miss.Baller

Miss.Baller Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2012
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    56
    big hugger, обожавам да гушнам некој што навистина ми значи :D

15. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    И јас обожавам гушкањеееееееееееее :inlove:
    Ви праќам на сите по една гушка :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

16. Angel.girl

Angel.girl Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    667
    Сакам многу сакам гушкање. И да гушкам и да ме гушкаат. Некогаш само една прегратка може многу да значи, да те расположе, да те натера да се чувствуваш убаво. Ве гушкам сите :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

17. krEM4Eto

krEM4Eto Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    4.276
    Јаоооооооооо денешното гушкање со една другаркаа многуу ми значешее и многу ми недостигашее *_* и обожаваам гушкањее посебно со НЕГО.. :wasntme: :hug: :hug: и :* до сите вас..

18. Inna5

Inna5 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2012
    Пораки:
    698
    Допаѓања:
    626
    Во училиште по цели денови се гушкам со некој,нема врска дали е машко или женско.
    Многу сакам гушкање и супер ми е кога се гушкам со некој,исполнета сум и јас и тој со кој се гушкам :))))))

19. blaa

blaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    410
    Допаѓања:
    378
    Е јас не сум гушкач. Ич ама ич не сакам гушкање.
    Добро, да е со некоја причина ајде, ама за безвеза некој да ти се обеси за врат, па шознам. :|
    Не сум таков тип, шо покажува „нежности“. :rofl:
    Лигушлаци. :puke:

20. cveke123

cveke123 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    633
    Убава, убава тема(= Гушкање, многу сакам ако ми е пријатно, а не да неможам да дишам.
    Да си уживам и да сум среќна во тој момент, гушкање да биде на некој начин традиција, по некој успех или добивка...