Заразена сум со гушкање коа ке ме фатат будалите, кога ке видам некој кој подолго време не сум го видела, едно малецко другарче 5 годишно, абе ѕрцките му ги вадам коа ке го видам буце. Ама друго е кога ке гушнеш некој близок, мајка , татко , се чувстуваш позаштитено , кога си тажен доволна ти е само една искрена прегратка од мајка ти, и се поминува...
Ммммм неможам а да не ги гушкам моите најмили. Што знам таква сум си, на другарките сум и чудна што и покрај мојте 25 години јас често си ги бакнувам и гушкам мојте посебно мамичка и моето сонце дечко ми а како знам да му се умилкувам абе чудо од дете сум , ама спрема другарките па не сум таква што знам не дека не ги сакам ама незнам со текот на годините сфатив дека не се воопшто праведни и вистински другарки. Спрема лицемерни луге неможам да покажувам љубов
Гушкањето веке почна да ми биде заштитен знак Многу сакам да се гушкам и си ги гушкам сите иако за мене има различни прегратки. Едно е со другар, другарка друго е со дечко ми, моите и нјадобрата другарка што ми е како сестра. Како и да е, уживам во гушкањето.
Многу сакам да се гушкам. Кога не сум во добро расположение одам да ја гушнам мајка ми и ќе и се закачам за врат, ќе ја бакнам во образ и ќе ја стиснам и таа "Мани ми се ма"
МММММММММ Гушкиииииии обожавам гушкање.Да ме гушкат и да гушкам.Често знаеме со дечкото да си речиме ајде да се здропчкаме,уствари да се изгушкаме до бесвест.Многу сакам да се гушкам и ако не го гушнам него,моите дома денот нема да ми е исполнет целосно. Значи ако треба некого да гушкам,јас се пријавувам
Многу,многу сакам да гушкам Би ги гушкала сите,со free hugs ливчиња имаме излезено со другарка на плоштад,се изнагушкавме непознати
Повеке сакам да се гушкам, еееееееептен ама , досега на сите што сум ги гушнала ми кажале дека позитивна енергија многу ширам хахахахха
Леле обожавамм И ептен ми е убаво кога сум во прегратките на некој што ми значи, што го сакам и кога знам дека е искрена таа прегратка.. Ммм, убавини. Леле па сеа ми фалии
. .....многу,многу сакам гушкање...и да ме гушкаат и да гушкам.... ... ..секоја прилика посебно со мои мили секој момент си го користиме да си дадеме мало внимание и нежност....... .. ..уффффффф колку ми значи една прегратка....милина,нежност,сигурност,дека има некој кој е тука за тебе и во лошо и во добро....со колегите исто на раб,ако си напрајме услуга едни на други или си се изненадиме со кафенце,сокче одма се наградуваме меќу себе...така се чуствувам пријатно и мило,значи тие луѓе ме сакаат и почитуваат.....
Најубавото чувство-кога љубовта ќе те гушне..чувствуваш заштита,мир,спокој.Би можела да се гушкам 5 дена без престан,тоа ми е слаба точка
Ма ја коа ке почнам да гушкам нема крај почнувам од најстари па се до најмлади ми нема раме за ова иначе многу сакам гушкања а прилично не се одалечувам многу при гушкање ама сепак зависи со кој/а се гушкам
Сакам многу сакам гушкање. И да гушкам и да ме гушкаат. Некогаш само една прегратка може многу да значи, да те расположе, да те натера да се чувствуваш убаво. Ве гушкам сите
Јаоооооооооо денешното гушкање со една другаркаа многуу ми значешее и многу ми недостигашее *_* и обожаваам гушкањее посебно со НЕГО.. и до сите вас..
Во училиште по цели денови се гушкам со некој,нема врска дали е машко или женско. Многу сакам гушкање и супер ми е кога се гушкам со некој,исполнета сум и јас и тој со кој се гушкам )))))
Е јас не сум гушкач. Ич ама ич не сакам гушкање. Добро, да е со некоја причина ајде, ама за безвеза некој да ти се обеси за врат, па шознам. Не сум таков тип, шо покажува „нежности“. Лигушлаци.
Убава, убава тема(= Гушкање, многу сакам ако ми е пријатно, а не да неможам да дишам. Да си уживам и да сум среќна во тој момент, гушкање да биде на некој начин традиција, по некој успех или добивка...