I love hugs)) Guskanjeto e nacin na iskazuvanje toplina, milost, ljubov sprema nekogo.. Jas sakam da gi guskam site vazni luge vo mojot zivot..mama, tato, ceca, baba, dedo, bratucedite, prijatelite.....i se razbira deckoto)))
mmm... obozavam guskanjee! Togas se cuvstvuvam nekako ispolneto... ii nikogas nema da ja zaboravam prekratkaza na Nova godina vo 00:00 so sakatniot... najubava i najtopla prekratka...
zbor si e zbor..nesto kao chasna rech... pregolema cena za ona shto go nema.... na site shto deneska im vetiv... mamenje nema...
Од гушкање може да се фати само љубов,а таа е опасно заразна,ама слатко заразна Затоа гушкајте се и сакајте се
Темава сега за првпат ја прочитав и ептен се разнежнив...Срцево ми се исполни со топлина и милина...Ве гусками сите силно-најсилно и многууууууу ве сакам...
ednostavno...sakam da se guskam toa me pravi nekako srekna, silna, sigurna... i site ve guskam vo momentov free hugs :roll: http://www.youtube.com/watch?v=vr3x_RRJdd4
abe sto me potsetivte? leleeeeeeeeee kolku sakam sega da go izguskam deckotoooooooo a ke treba sama da si legnam aj ke odam da ja guskam sestra mi i onaka luta mi e nesto
gushkanjeto kako izraz na emocii od sekakov vid , doaga odvnatre.............i toa .......ako dojde............a da se primenuva!!!!!!!....................e toa e sosema neprirodno t.e. veshtachki.
mnogu sakam da se guskam,obozavam da se guskam,deckomi go utepuvam od guskanje ama ne se luti koga ke me gusne se custvuvam sakano i zastiteno.nema nisto poubavo od guskanje
Фала,фала еве не е веќе тивко :up: А инаку треба ние да си спроведеме една кампања за гушкањето,да ги научиме тие што заборавија дека е тоа прекрасно чувство!
Море со е народ,отворив тема за гушкање и опаааа...наша е Европааа многу,мноооогу коментари на тема гушкање,драго ми е!