Леле!Колку сум среќна денеска! Ај застанете сите во ред да ве изгушкам.....И стари и нови да не прескокнам некого...... ....да ви пренесам од својата позитивна енергија....
Ах во моментов колку би сакала да изгушкам некого... Толку ми фали таа прегратка подарена несебично а примена благо и нежно како најскапоцен подарок... :?
Еххх што би дала сега за едно гушкање....ама онака силно да ме полупи.....да ми ја стегне дијафрагмата...да му го слушам отчукувањето на срцето....да му се набутам целата....без воздух да можам да си примам...ммммм мх мх мх...Сакам гушкање,обожавам..понекад и тоа ми е доволно немора да ме бацува ops:
Тинки винки,Дипси,Лала....По... Телетабиси,телетабиси....ГУШКАЊЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! ] Јас сум по од одма да си кажам да нема љутиш после
Како досега јас не сум ја видела темава за гушкање?! Уживам кога се гушкам и се гушкам секој ден , неможам да си замислам ден без гушкање ги гушкам мама , тато , дадичка , баба, дедо , а пак тоа малото братучедче кога ќе го фатам и не го пуштам од прегратка, па тоа си ми стои од мало го научив и само го гушкам сонце мало . Комшичињата мали кога ќе ме видат самите ми се фрлаат во прегратка знаат дека сакам да се гушкам.И мене повќе ми се гушка одколку бакнува. Гушкајте се секој ден , тоа ќе ве исполни и ќе ве направи мноогу посреќни. Сега ве гушкааам сите со ред, од 1 до последен пост.
Обожавам гушкање.Тоа ме исполнува.Дома постојано си ја гушкам мама.Тато и брат ми не толку.Мама ми е ептен погодена за гушкање Поубаво се чувствувам кога ке добијам прегратка,наместо бакнеж.