Обожавам гушкањееееее, на Facebook направив и Fan Page http://www.facebook.com/pages/Hugs-3/25 ... 176?ref=ts
хммм гушкање= влегување во мојот личен простор, не фала. ова сите што ме знаат го знаат, и затоа одбегнуваат...
Гушкање, ценам повеќе од зборови. И сакам да се гушкам. Многу. Гушкањето ме утешува повеќе од некој безврска искажан несоодветен збор. Ми влева топлина, љубов, среќа, радост. А и анимацијата, , како што заприметувате ми е омилена. Затоа луѓе, гушкајте се. И за крај, ве гушкам најсилно.
Не знам што би додала на сите убави искази за тоа дека гушкањето е тооооооолку многу убаво Да, сакам гушкање, со најмилите и најдрагите
јас порано не сакав ич да се гушкам....многу бев дрвена незнам зошто кај ми биле емоциите и нежностите тогаш...
ОБОЖАВАМ ГУШКАЊЕ!!! Некогаш гушкањето може да ми вреди повеќе од милион,билион зборови.. Сакам да ја осетам топлината од саканиот,"Сестрите",мама,тато..Од ситее Дури почнаа и гушкало да ме викаат Со кого стигнам се гушкаааааааааааам .. Така изразувам ја љубов Дури животна желба ми е да работам во free hugs
mila eve ja ke te gusnam so zadocnuvanje e no od srce sakam guski ,ve sakam site i ve guskam siteeeeeeeeeeeeeeeeeeee