Гушкааааааааааааааааањеееееееееееееееее ммммм многу сакам Мислам дека нема некој што несака искрена и топла прегратка
Обожавам да се гушкам, родена маза сум. Сакам да се гушкам со сите луѓе кои ми се драги, а многу сакам кога ќе ме гушне дечко ми, зашто ја сум мало, а он е огромен и мислам дека 2 пати може да ги заврти рацете околу мене. Обожавам кога ќе ме гушне "посесивно", кога ќе се изгубам во него, а сепак е многу нежен...
znaci nema poubavo custvo od toa da te gushne silno sakanata licnost... i ne samo on, opshto gushkanjeto smiruva(barem na mene taka deluva) kolku i da sum luta, voznemirena, decko mi koa ke me gushne... prosto se topam i zanoravam na se vo momentot
^ (се извинувам за оф-топик) Друг пат не мора целиот пост да го пишуваш во боја И еве како за темава, ја гушкам сега Гоуууууу
Многу сакам да се гушкам. А посебно кога дечко ми ќе ми рече сакаш ли да те гушнам, да ти покажам колку те сакам. И ме стегне така силно, што морам да му речам стој. Потоа вели ајде сега ти мене покажи ми. А јас неможам убаво ни да го опфатам, а не пак да го стегнам. И ми вели, ете гледаш дека јас повеќе те сакам . Инаку во средно паметам колку ли само се гушкавме со школските. Секојдневно мечтаам по тој период. Еве едно големо за сите нив. И за вас феминки едно големо
И јас многу сакам да се гушкам. Мислам дека тоа е најдобар начин за искажување емоции. Некогаш дури и мачката ја гушкам
Не да ми се гушка сега во моментов,....ми доага мониторот да си го гушнам .Значето ми е препрепрејако, гушкањето не е само обично гушкање за мене, овде има емоциии, контакт, постои силно гушкање, мазење, онака кежуал гуш гуш...ама мене сите типови на гушкање ми одговараат и заклучок...Гушкалака сум ти била
Гушка . Изразување блискост, милина, топлина, утеха, среќа. Се крие нешто во неа, нешто што на сите добро ни паѓа па секогаш сакаме уште една
Сакам гушкање... а најмногу ме радува прегратката од син ми, кој од скоро почна кога ќе му речам "гуши мама" да ме стегне цврсто за рачињата, ееееее тогаш се топам
Сакам да гушкам! Сакам и да ме гушкаат, но сепак многу ми е уаво кога гушкам некој што ми значи. Дечко ми го гушкам на секои 2 минути кога сме заедно Друга личност што многу сакам дфа ја гушкам и се чувствувам посебно кога го глушкам, тоа е еден мој брачед! Многу ми е далеку и кога ќе го видам стоиме гушнати подолго време Иво тој еден месец што ќе сме заедно се гушкаме цело време, ќе се скараме, ќе си се гушниме и ќе си речиме Извини. Едвај чекам да ми дојде да си го изнагушкам силно силно...!
Сакам да гушкам и да ме гушкаат!Кога некогаш имам потреба од гушкање си ја гушкам перницата најсилно што можам
Сакам да си ја гушкам мојата мила мала (братучетка) која вели дека ние две не сме братучеди, туку сестри кои живеат во различни куќи. Сестриче мое