Обожавам да гушкам,особено некој што не сум го видела од поодамна не го пуштам 10/15 минути.Сакам секогаш некој да си гушкам и во среќни и во тажни моменти
Мнооооогу сакам гушкање,ах колку би сакала сега да сум во неговата прегратка и да ме гушне силнооо....
Јас обожавам да се гушкам. Со било кој. Мајка ми, татко ми, другарки, другари... едноставно сечија прегратка може да ме смири, расположи, но сепак оние прегратки при разделба ме растажуваат, па во такви ситуации не го пуштам тој што ме гушка да си оди . Инаку најмногу сакам да се гушкам со еден посебен другар, ми има некако посебна прегратка. Дека е висок можам срцето да му го чујам, па тоа ме смирува, романтична ми е некако прегратката, се топам во неговата прегратка.
Колку сакам сеа да биде овде да си го гушнам и бакнам и да му кажам колку го сакам. Обожавам да гушкам.. За сите девојки, топли пријателски гушки
кога сум тажна единствено што може да ме смири е прегратка .. многу ми значи искрена прегратка, многууу .. еве на сите кои им треба прегратка денес .. и многу ми е убав стихот : није време за питање ко је погрешио, само један загрљај све би то решио ...
ууууууфффффф нешто што најповеќе сакам да го правам, едно од најпрекрасните чуства што можиш да го почуствуваш, понекогаш дури и морници ми поминуваат по телото се случува и срцето да и го осеќам ммммммм тогаш баш се осеќам нај нај
Поголемо гушкало од мене нема да најдете ! И самата се нервирам заради тоа ..дечко ми би го гушкала силно и долго воздух да не остане во него .Пијавица ,напаст ...какo сијамски близнаци
Многу се гушкаме со дечкото, така и кога си зборуваме на мобилен си велиме сакам да те гушнам срценце.
обожавам гушкање, постојано се гушкаме со дечко ми и тоа така силно сакам нон стоп му велам кога се гушкаме ајде да се склопиме ко слагалче
Прегратката дури помила ми е од бакнежот. Јас нон стоп си барам прегратки. Кога дечко ми ме бакнува и бакнува, му велам: Гушни мееееее! Си го научив така и сега не си се одделуваме. И не само со него. Кога ми е тешко, не сакам зборови за утеха. Сакам молк и прегратка, било од мајка ми или некоја другарка.
Гушкањееееее аааа обожавам. Невидено гушкало сум. Ко ќе седам со дечкото редовно му се пикам во него и се склупчувам цела. Ко некое мало детенце сум. А ко ќе спиеме заедно на смени се гушкаме, и обожавам на сред ноќ онака малце ќе се подразбудиме ќе ме и ме стисни силно силно најсилно и пак ќе си се наместиме гушнати некако и си продолжуваме да си спиеме.
Јас баш поишее сакам гушкање од бакнувањее. Прекрасно е чувството, така топло и познато. Баш сакам да можам некој сега да гушнам, силно најсилно, и имам одредена личност на памет.. Не сум којзнае колкава гушкаџика ама на моменти ме фаќаат кризи некој да го гушкам и гушкам и да не го пуштам, и мајка ми секој ден ја гњавам, ја гушкам само, ја полудев Ама сега, ми фали некој.. Да можам да бидам до него, блиску во негова прегратка. Зборовите ќе бидат излишни.. Аах, романтики. .
Јас не се гушкам мн. оти во глобала сум крут тип на чоек, ама не одбивам кога некој сака да ме гушни . . . сепак има нешто човечно во мене