Гушкање

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Gordana10, 22 јануари 2010.

1. NelChe

NelChe Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    277
    Многу големо гушкалче сум :D Поготово пред циклус и во текот на циклусот сум како незаштитено маче и само се умилкувам за да ме гушне. Кога си спиеме заедно и со нозе дури го гушкам, нема кај да ми претне :lol: Аааааааааа ми се гушкааааааааа :angel:

2. trendy

trendy Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2010
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    173
    како луда ги гушкам братучедите па и сестра ми и комшиите(мали) кога ќе гги гушнам не ги пуштам :D
    им велам ајде гуш гуш :D :hug:

3. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Јас пак, би се гушкала, ама зависи кога и со кого. Некогаш многу ме нервира, а некогаш, не би се одделила. :) :hug:

Братучед ми кога го гушкам, редовно го прашувам, Ме сакаш? Многу ме сакаш? Мене највеќе од сите братучеди ме сакаш? :D

4. Squirrels

Squirrels Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2010
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    23
    Најмногу од се со сакам е да се гушкам...мајка ми постојано ја трујам,ела да те гуснам,ај гушни ме,а таја пак ич нејчи! Ама се погодуваме некако :)
    А за искажување љубов многу поубав начин ми е гушкањето од бацување. Посебно ако ме стегни силно и ми каже ТЕ САКАМ! Нема посреќен од мене! A кога имам недостаток на љубов си ги молам сите другари другарки братучеди да ме гушка :) :)
    То е јас сум зависник од гушкање!

5. nedzma

nedzma Истакнат член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    688
    Допаѓања:
    192
    Како маче сум постојано сакам да сум во нечиа прегратка, цело време гушкам некој било дечко ми мајка ми сестра ми другарка ми, сакам да ме гушкаат и да гушкам, така се чувствувам многу пријатно :)

6. chica.bomb

chica.bomb Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    37
    Сакам искрена, цврста, ДООООЛГА и топла прегратка. Од било кој, близок или познаник...
    А најинтересно е она, кога девојката се поткрева на прсти за да го гушне или бакне дечкото :)

7. OrdinaryGirl

OrdinaryGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.453
    Допаѓања:
    499
    Интересно е, ама мене некогаш прстите ме доболуваат :D
    Една прегратка може многу да ме смири кога сум нервозна, кога сум разочарана и обожавам кога ќе дојдам дома и го чувствувам парфемот на дечко ми на себе од толку многу гушкање :inlove:

8. Snegulkaa

Snegulkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    44
    Мноооогу сакам да се гушкааамм :D Некогаш дури и без потреба, онака кога ке ме прифатат оние "изливи на емоции" хихи :lol: И чудо е колку една прегратка може да ме смири или пак во некои случаи уште повеќе да ме разнежни. :)

9. klaudija90

klaudija90 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    18
    Обожавам да се гушкам, мојата милост и љубов ја исажувам така, гушкам мнооооогу силно и штипкам :D
    И многу често имам потреба од гушкање :) :) :)

10. Karol.Ina

Karol.Ina Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    263
    Допаѓања:
    74
    Гушкањееееее ! :rofl:

11. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    сакам да се гушкам ама не секогаш, понекогаш само(пред циклус и во тажни моменти
    а кога сум лута или нервозна, подобро нека ми помине нервозата, оти ако некој тогаш ме гушне тешко него, и нема шанси да ме смири напротив :!:

12. Li0ness

Li0ness Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.057
    Допаѓања:
    1.821
    Гушкањето ми е израз на најголема нежност :inlove: Најмногу ме разнежнува кога ќе ме гушнат децата, а јас ги гушкам по цел ден, по милион пати :inlove: посилно од мене е тоа. На маж ми најмногу му забележувам што не е гушкач, ако си фатам дечко заради тоа ќе биде :D да ме гали и гушка некој.
    Со другарките сакам да се гушнам кога ќе се видам, ама па ако ми е некој непријатен, гушкањето ми е како напад, како недозволена агресија на моја територија :)

13. Alek13

Alek13 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 февруари 2011
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    11
    Најубава работа на свет без разлика од кој го добиваш.
    Сега се разбира дека е многу поубаво ако е од некој што си го сакаш али и од некој што не го познаваш суппер е како на улица кога има ФРЕЕ ГУШКАЊЕ

14. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Сакам гушкање, но не со секој...едноставно понекогаш неприродно и вештачки ми изгледа нечие гушкање...
    А јас со мојов вереник си се гушкаме по 24 саати, зошто и кога спиеме се гушкаме, едноставно се губам во неговата прегратка и просто неписиво е чувството кога силно ќе ме гушне, аххх мислам дека треба да си легнам и да си се бутнам во него да си се гушкаме :inlove:

На Masnickaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Со блиските ми е повеќе од потребно,значи со дечко ми и со моите домашни.
    Но,не сум тип на човек кој ќе го видите како се гушка наоколу со луѓе со коишто одвај разменил 5 реченици се‘ на се‘.
    За мене гушкањето е чин на блискост,топлина,припаѓање,доверба и е резервирано за најблиските.За други надвор од овој круг,нема место во мојот гушкачки простор,кој е доволно широк и дизајниран така да ги прими само наведените.Без исклучоци.

На Masnickaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  16. i.am.me

i.am.me Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2010
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    127
    AААА! Прекрасно! Обожавам кога сум во рацете на личност која ми значи па дури и не сакам да ја пуштам... Да можам цела вечност ќе ја поминам гушкајќи се! :lol:

17. lady05

lady05 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    110
    Допаѓања:
    48
    мммм обожавам гушкање, толку те исполнува кога си во прегратка

18. SoNi55

SoNi55 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 февруари 2010
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    54
    Мноооооооооогу сакам да се гушкам,со секој што ми е мил,ама во последно време малку и подзаборавив да го правам тоа :(

19. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Најубаво нештоо според мене !!! :hug:

20. Podarok

Podarok Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    76
    НАЈУБАВОТО нешто особено кога се разбудиме со дечко ми во прегратка... И он ќе ме праша цела ноќ те гушкав со такво убаво фациче... Ааааааааааааааа сонце мое...САКАМ ГУШКАЊЕ со луѓето што ги сакам...