Ако те води патот накај ДМ во Капиштец, таму имаа избор од римел стеј мат. Јас ја земав транспарент имаше уште две или три останати.
Скриншот од стори на една девојка е ова. Има некој приметено? Зашто истиот прозивод го прпдаваат вака?
Мислам дека второто е стара амбалажа а првото нова, а истото е. Може не им се дотрошиле старите сеуште
Devojki dali nekoj go imas probano od dm onoj gel za tusiranje ist takov gel ima i za lice za cistenje na crnki no ovoj e za telo i vajda za telo so crnki ? Izvinete malku nerazbirlivo mozda objasniv. Slicen e vakov samo vo obicno pakovanje na gel
Нова амбалажа. И со маските за лице на Балеа, пените за миење лице исто има од некои останато од старата амбалажа.
sun dance се ок, ги имам користено и поевтини се другите марки. Мислам дека има и на алверде тие се природна козметика ама не сум пробала. Од Sun dance имаш спреови, млека и лосиони за и после сончање со различен фактор. Ја земам обично 50 за почеток и за многу јако сонце, па после се префлам на 30. За самопотемнување има исто, ама тоа не сум го користела не можам да кажам .
@smooch добар е , јас го имам купувано двапати , исто и мириса многу убаво Ако си љубителка на многу многу светки, исто би ти ја препорачала и кремата за тело во вид на сапунче од Lush - Shimmy shimmy остава неверојатно многу светки
Го купув лани, така ми стои Мирисот брзо се ветрее А светките не ми се нешто којзнае што. Али за парите е ок