Јас, ама барем кај мене немаше никаков ефект. Не дека очекував чуда од едно користење, но барем да добиев малку помека или посјајна коса. За таа цена ќе си купиш регенератор што ќе го користиш повеќе пати или пак 2-3 ампули за коса.
Преееемногу сум изреволтирана од една вработена во Дм во сити мол, жена во години сигурно над 45, крупна со темна коса ја носи врзана и не многу висока, не знам колку е коректно што опишав која е, но со оглед на тоа што не и е прв пат ваквото однесување стварно мислам дека треба да внимаваат каков тип на луѓе вработуваат. Гледав нешто кај производите за коса и на едно шишенце капачето му беше ставено но не и притиснато и сакајќи да го земам ми се лизга и паѓа надоле и патем бутка и лак за коса, дотичната редеше роба и ме погледнува и се обраќа со натедниве зборови 'Ај ма припази ја редам тука вие кога не пазите' а јас веќе се наведнав да ги кренам двете работи што ми паднаа, кревам глава ја погледнувам а таа продолжува да го повторува истото, повеќе ме изреволтира што не и е прв пат и не можев да преќутам и велам Госпоѓо капачето не беше прицврстено до производот не сум јас виновна и ме погледна и вели 'Да бе еве сами летаат' е тука ми пукна филм и одам до истиот производ и се погоди и тој така да е отворен и покажувам и без збор си влезе во магацин. Пред 2 недели истата на каса не сакаше да ми каже цена на производ на кој што не беше напишана цена, пред неколку месеци имав бааги работи пазарено, конкретно од Алверде ми искоментира у стил Ај што се глупираш земи саглам а не ова глупостиве на тоа јас одговорив Тоа ми одговара и преврте очи исто така летот барав фарба во розева боја и не сакаше да ми донесе од магацин со одговор Нема таква, а буквално 1мин после неа девојче ми донесе. Знам и разбирам се дека им е преку глава од разни луѓе и едвај чекаат да си одат дома ама заради вакви поединци сигурна сум дека губат муштерии, а и сигурно нема сите да бидат љубезни како мене, можеше и полошо да помине. Ако не и се работи со луѓе или не е задоволна со работното место па се истура на секого нека си бара друга работа затоа што има многу жени(луѓе) што седат дома и бараат работа но неуспешно за жал. Извинете за долгиот пост, но навистина сум изреволтирана
Обавезно да им пишеш , можеби е доволно да ја опишеш и во кое ДМ си ја видела. Навистина не е фер за тие што бараат работа , а други (можеби и со врски) им ја земаат , а однесувањето никакво
Вака сега.. Овде ако се пожалиш ништо ама,затоа и те како можеш да промениш нешто ако се пожалиш на вистинското место.. Што се прави во вакви ситуации: 1. Го бараш одговорното лице и ја кажуваш ситуацијата. 2. Ја прашуваш за име доколку нема беџ се јавуваш во дирекција и пријавуваш несоодветно однесување. 3' им пишуваш на фб. Верувај ми немало да помине ситуацијава тек така.. поготово што се ептен троги во однос на работна облека, носење беџ и комуникација со муштерии. ова што го читам ми е и те како познато .. има мрднати вработени фрустрациите ги лечат на муштерии. Уште првиот пат требало да превземеш чекор.. зошто ти да си одиш дома нервозна и да не ти се влегува во дм? За неа има решение, како прво може да ја префрлат на др место али и те како после разговорот со главните нема да и текне повеќевака да се однесува ( ако сака да продолжи да работи секако) Али од некаде мора да се почне, се што не чини треба да се пријави, ради Такви тикви цела фирма ќе почне да ја бие лош глас.. А за алверде посебно не смеела така да каже тоа е дм бренд и плус природна козметика а она во дм плата зема.. срамотилаци.. Јас би пријавила
Дали некоја од вас има искуство со Aqua roll-on од Balea? Јас го земав пред некој ден, почнав да го користам наутро и навечер но откако ќе го нанесам чувствувам некое пецкање. Истото прекинува по минута две, но ме интересира дали некоја од вас го имала истото искуство и можеби знае зошто е тоа така? Фала ви!
Веројатно некоја од состојките не ти одговара... Јас веќе 4-то паковање купив, и никогаш до сега не сум имала било каква негативна реакција...
Во тек сега прават анкети за услугата во ДМ, види побарај на крај има како дел да пишеш што не ти одговара или било каков пробле и да си имала. Еве како опција за анонимно да пројдеш
Во секој го има, последно од Капитол го купив. Освен ако не било limited edition, ама не пишува ништо такво на амбалажата.
Ајде вака оди на делот нега на тело (млеката за тело кај штп стојат) таму ќе си најдеш сама не мора да прашуваш. Све и свашта се повампирило не се замараат не дека не знаат.
Вчера видов големо пакување во ДМ - Градски ѕид. Во средина што е рафтот, од едната страна се производите за нега на стопала, а од другата се пилинзи, путери и креми.