Можеби прашањето не е за тука ама е поврзано со ДМ. Дали можам да заменам веќе купен производ поради погрешна нијанса?
Ако не е отворен, мислам дека со фискална сметка може да се замени во рок од 15 или 30 дена. Но не сум сигурна, досега не сум имала потреба да заменувам нешто.
Ме интересира дали имате претходно искуство со лентите за црнки од ДМ, и дали би ми ги препорачале нив или оние од Нивеа?
Јас па од тие од Нивеа не сум задоволна. Ништо не извадија, за разлика од овие на Балеа со активен јаглен.
Само да ти кажам дека денес си ги земав, и сум презадоволна! Навистина убаво ми ги извадија сите црнки од носот и брадата! Супер се, фала ти на предлогот!
Го има некоја пробано лосионов?Има божествен мирис него ме интересира дали хидрира ја прави убава кожата или има само убав мирис. И дали трае?
Go imam jas,mene mi ja hidrira kozata za tie pari super e Mirisot na kokos ne mi e nesto wow okej e i ne sum zaprimetila dali mi trae zatoa sto ne mi bilo bitno,no opsto zemeno se top e Kako podobra alternativa iii mnoogu poubav miris go preporacuvam na Balea losionot od badem i uste nesto ne sum sigurna e toj mi e fave
Мене лично овој ми е супер за во лето бидејќи е полесен и веднаш се впива. Цената му е ниска па не ми е жал после секое туширање да ставам. Инаку не е нешто посебно во однос на хидратација.
Тука прочитав за Aqua rollonot, дали е за затемнети подолчнаци? Кажете ми искуство или препорачајте ми некој друг.
Јас го користам уште од летото, супер ми е. Мирисот е прекрасен, го ставам после секое туширање и супер ми ја хидрира кожата. Добро се впива и не остава траги на облека. За тие пари не може подобро мислам. Стварно нема утка!
Тие малите 49ден или така нешто не ги бива а тие од 149ден. Преубаво мирисаат но ептен оставаат мрсно на телото и кадата потрошив плус 30мин за да ги тргнам тој сјаен финиш од мене и кадата
Во кој ДМ имате сретнато торби? Од тие како за пелени,за на количка што се.Имаше црни и бели едно време,сега бев во два маркети не можев да најдам.
Ajde devojki kazuvajte mislenja, predlozi i kako ste zadovolni so proizvodite na Balea linija za kosa !! Jas licno si kupi 4-5 shaponcinja i sum zadovolna lesni nezni top