Во Дм градски ѕид има по едно парче останато од пудрите во прав на Алверде. Ванила и Банана. Синоќа видов
Катастрофа е лосинот. Го зедов по препорака од форумот дека многу убаво мирисал. Како прво не се размачкува, бел е и колку повеќе го размачкуваш уште повеќе побелува. Дури се зачудив да не имам земено купка за бањање ама не е лосион е. Не си фрлајте џабе пари, ниту мирис ниту е практичен.
Добро што пиша пред да го земам. Друг имаш испробано од Балеа или Алверде за тело кој би го препорачала?
Sekoja koza e razlicna ne moze da se generalizira..Jas sekogas koga ke go stavam losionot od kokos mora nekoj da me prasa lele kolku ubavo mirisas sto imas stavenoA mene licno mirisot na kokos ne mi e mnogu omilen..Tocno e deka ima pobela struktura i najdobro bi go opisala kako struktura pomegju mleko i losion za telo. Za 100 denari greota e tolku mani da mu se naogjaat
Jas vo mojata kolekcija imam mleko za telo koe e skoro 20 evra a voopsto ne mi odgovara mi iskacaat sitni bubulici od nego Za sekoj proizvod ima pozitivni i negativni kritiki ne moze da se generalizira .. Isto zaboraviv da napomenam deka e so dobar sostav losionov na Balea,pa koj ima cuvstvitelna koza moze da go proba
Мене стварно ич не ми мириса. Башка што треба да одвоиш 5минути за размачкување, а некогаш ми се брза и сакам набрзина да се намачкам и да излезам, ама овој лосион е ептен тешка структура за размачкување. Треба да поминеш еднаш на кожата- ќе обели цела, и ако продолжиш да триеш за да се впие, само ќе влошиш состојба. Го оставам така обелено да стои 1мин, да се повпие па после продолжувам да размачкувам за да не излезам со бели нозе или раце. А за мирисот дефинитивно не си не осеќа. Од авон имам користено кафена колекција од кокос или какао, со многу подобар мирис и подолготраен. П.С. го проба и другарка лосионот и исто не и се свиѓа.
ДМ ах сите пари таму ги оствам... Ниту еднаш не сум излегла празна,обавезно 500ка таму оставам и после се чудам што ќе ми е ова што ќе ми е она... Инаку Балеа шампоните ги користам и некои лосиони. Шминка чекам намаление кога ќе има. Макс фактор сакам да начекам коректорче.