Од ДМ често купувам. Порано земав на Балеа производи. Сега за лице не земам на Балеа, а онака гелови за туширање и некое млеко за тело може. Шампони и пасти за заби купувам од друго место бидејќи имам приметено дека се доста поскапи во ДМ. Баш Syoss шампонот приметив и пастите на Lacalut дека се со минимум 20-30 денари поскапи.
Да ми препорача некој добар гел за туширање од балеа (ако има таков) или некој така добар а со солидна цена од дм ?
Еднаш зедов гел за туширање од балеа и се покајав. Го искористив како течен сапун. Не знам дали да им дадам шанса на некој од другите гелови. Многу го фалат тој од бело чоколадо. Ако се убедам да купам вероватно ќе биде тој.
Геловите за туширање од balea се сите со ист состав, а различен мирис. Се трошат многу поради ниската цена. Другарка користи на dovе и вика требало време да го измие убав е и мрсна структура, а јас овој од balea дури го нанесам на цело тело го снемува Не знам дали следен пат би го купила, ниту пени убаво нити мириса подолго од 10мин, џабе ефтино ако е кич.
Mene i kaj poskapi gelovi mirisot mi trae dodeka se banjam samo nekolku minuti,stvarno nema pravila Dodeka pak koga go stavam losionot za telo od Balea toj sto sedi do mene odma go osekja mirisot na kokos
@Minci13 па ок и да не мириса гелот за туширање, ама барем пена да има, овој на балеа ни тоа. Инаку лосионите секогаш треба да мирисаат подолго една од основните функции им е тоа. Баш се двоумев дали да го пробам лосионот од кокос што ќе кажеш за него освен убавиот мирис?
И јас не сум баш задоволна од купките Балеа. И логички е за тие пари да се толку квалитетни. Само пена прават. А лосионите се ок.
Site gelovi im se takvi,ama ne se edinstveni koi ne ostavaat pena.Gledam dove e spomnat mene mi se super gelovite kupkite a na moja drugarka i se mnogu teski i ja saka polesnata varijanta Balea Afrodita itd.. Losionot e eden od najdiskutabilnite tuka. Mene mi bese super letoto go koristev hidrirana koza preubavo mirisa koga go stavas ima bel fil,no se vpiva po nekolku minuti masaza,e sega mozes da procitas samo ne znam dali bese vo ovaa tema ili temite omileni produkti,balea proizvodi deka ima nezadovolni Ako najdam ke te oznacam