Го обожавам не заради нешто ми прави испод очите немам некаков ефект, но поради ролонот го чувам во фризидер и кога имам главоболки се масирам со него
I jas pocustvuvav nekakvo peckanje prvite nekolku pati koga go stavav,ostavi go vo frizider nekolku minuti pa nanesi go
Буквално пред некој ден го фрлив. Стоеше така можеби година дена и при карантинско чистење се фрли. Искрено немам намера пак да го купувам. Ама во секој случај фала ви за мислењата!
Дали во ДМ има ленти за депилација? Ама без восок, само материјал онакви што се. Во џамбо купував порано, ама сега не работи. Би си направила, ама немам материјал некој памучен што не ми треба
Има, да, на Депилеве, 100 ленти е пакувањето. Ова за ДМ Штип, ама сигурно секаде ги има. Ако не, порачај си од веб страната на Депилеве.
Да, за такви. Не ми се оди до дм ако не сум сигурна дека има, затоа прашувам. Се уште ми е шубе да се рашетувам наоколу
Да, има. Имам купувано од таму порано и мислам дека брендот беше Depileve. Стојат обично најдолу по рафтовите кај што се наместени лентите за депилирање, рол-он патроните со восок, во тој дел отприлика...ќе се снајдеш не се секирај.
Ако може некој да ми каже дали го има уште revuere hydrating serum, дали сте го виделе? И во која дрогерија? Пошо утре одам за Скопје да знам кај да го барам.
Јас порано имам правено од онаа салфета што ја има по цвеќари, за цвеќиња виткање што ја користат. Се продава на метро.
Само кажи ми,го нанесуваш на сува или на влажна кожа? Имам прочитано дека серуми се нанесуваат на влажна,а во упатството не пишува