А знаеш ли дали пушта боја? Често се фаќам за коса, се нешто се местам па да не биде фати се рацете црни
Да, ја има целата линија но, баш овој гел конкретно, е дефицитарен. Бев во неколку ДМ маркети и само него го немаше, потоа им пишав на фб и ми кажаа дека на залиха има само во ДМ во Ѓорче и во Куманово.
Кремата е 209денари, а спрејот 119денари, но месецов се на акција и можеш да ги најдеш за -40денари од редовната.
Туу, и двете места ми се предалеку. Ништо ќе почекаме, може ќе добијат. Фала ти на инфо, за џабе ќе одев да не ми кажеше. А го имаш користено, како делува на кожата?
Не, не сум го користел, ама прочитав доста пофалби во темата “Како до чисто лице” и се одлучив да го земам, бидејќи ми треба нешто посуптилно за секојдневно чистење на лицето.
Мислам дека овој го сподели kattzia пред неколку дена ја стори на инстаграм кога правеше споредба меѓу поскапи и поевтини производи. Се мислам да му дадам шанса. https://www.dm.de/balea-q10-anti-falten-augencreme-p4058172094255.html
Moja drugarka go koristi ovoj,ne i se svigja mnogu bil lepliv.Ne se skapi probaj,sekoe iskustvo e individualno
Lilakoviot ima ist miris kako parfemot Alien od Mugler, pa koj go obobozava ovoj parfem ova e idealna spojka