Јас го купив пред скоро време и искрено некои акни ми ги исуши. Се става директно на нов , само каде имаш , не на цело лице. Јас атавам 2 пати на ден навечер и сабајле . Пробај земи го и плус не е мн скап околу 150 ден . Пробај и со масло од чајно дрво само на акните ставај
@S.W.A.G исто можеш и во тонер да ставиш од маслото, мислам по 7 капки се ставаа на 100 милилитри. Јас редовно го користам од дм tea tree маслото и одлично е. Има и други опции за користење во шампон може да се става, како антиперспирант, масло за релаксација.
Не можам никаде да го најдам тоникот за мрсно лице на Афродита.. бев дури и во триста маркети,има само за сува
Јас го земав од Дм гтц. Во четвртокот го добија, се потрошил вајда. Ептен брзо се троши, прашајте си кога ќе го добијат пак и идете први да го земете. Јас у 10:30 отидов и го купив
@Kimberly11 @ana-sweet А зошто не се обратите кај увозникот/дистрибутерот? На секоја декларација од задната страна мора да има кој е увозник и дистрибутер, па изгуглајте телефон од нив и прашајте ги каде имаат залиха, тие најдобро би требало да знаат, да не лутате по цел град. Edit: Еве бујрум: https://samantha.com.mk/mk/#kontakt