Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

ДМ маркет

Дискусија во 'Тело' започната од MacaLove, 20 мај 2012.

1. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.056
    Испробано и за темни алишта. Не остава флеки, не избелува, а да не заборавам и убаво мириса самиот детергент.

На slavica999 и AIT им се допаѓа ова.
  2. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.342

Не се решив да го земам прашокот (чекав ти што ќе кажеш :D ) али омекшувачот-балсамот е соооон со тој преубав мирис. 105 ден за 1,5л.
    Веќе ја имате испофалено плавата линија т.е со плаво капаче гел за туширање - 99ден и лосион за тело 500мл за 175ден.- мирисот убитачно добар :)
    :) Ве видов, ве видов сите ве видов вчера :angel: , се грабаше маската на ангро :wasntme:

На meU и Bozica1980 им се допаѓа ова.
  3. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.020
    Допаѓања:
    123.881
    И јас ја зедов фамозната маска :lol: и тоа ги зедов последните 2 вчера ,од оној ДМ кај Беко што е
    Земав и таков шампон,ама воопшто не ми се допадна :worried: .Балсамот е солиден,има прекрасен мирис-лимон и кајсија.Шампонот витамински што ви го спомнав од пред некој ден Балеа,е многу поубав од овој иако е помал и поскап .
    Некој го пофали и следново,го земав 149 ден,ама исто не ми се допадна,така да ќе се поклони на мајка ми :lol:

4. Moira

Moira Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.937
    Допаѓања:
    7.683
    Вчера ја земав пудрава:

Околу 250денари е, со ептен неутрален мирис и ненаметливи светки, кои инстантно го освежуваат лицето.
    Не е покривна, така да не е за жени со проблематични лица, ама е мноооогу лесна (не ја осеќам), изедначува и „свети“, како заљубена изгледам :wasntme:

На Lilit, Mrs.Bass и eli25 им се допаѓа ова.
  5. specificone

specificone Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    573
    Допаѓања:
    885
    Јас денеска си купив

Некој да не има некакво изкуство со гелов за лице??
    И ваков шампон за волумен, ама зедов мало од 40 денари, да го пробам прво реков.
    И читам маската за коса ја фалите, епа наредно одење ако ја има ќе си ја купам. :wasntme:

6. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    Јас го користев гелот за лице. Ок е убаво ја чисти кожата, и не ја суши плус многу нежно мириса. :)

7. Mrs.Bass

Mrs.Bass Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    897
    Допаѓања:
    7.318
    ^^^јас го препорачувам гелот за миење мене ми е супер, не ми ја суши кожата ама имаше погоре феминки кои не беа задоволни од иститот ;) зависи до кожата најверојатно :)

8. LaBella

LaBella Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    1.046
    Допаѓања:
    1.096
    Јас го користев и мноооооогу добро ја чисти кожата, буквално ништо од шминка не останува, но :!: мене ми ја сушеше кожата

9. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Задоволна сум од овој лосион за лице со глина, на Алверде.
    Мислев дека е малку погуст, нешто слично како смесата со зелена глина на Виталиа за надворешна употреба, ова е баш течно, се нанесува со памукче на чисто лице и инстантно смирува црвенило, и суши мозолки (ме нападнаа последниве два-три дена ужасно).
    Задоволна сум, и би го купила пак. Се прави нежен пилинг. Фактички се нанесува на памук, тапкате благо и нека отстои некое време. На крајот се мие со вода.

Не сум задоволна од овој шампон на Алверде, за тенка и слаба коса, кој наводно треба да спречи опаѓање и да создаде волумен, зашто има кофеин во формулата.
    Нема силикон, а косата ја прави отежната и сплескана уште по бањањето.
    Ни мало в од волумен. Не би го земала повторно.

Ги земав бричовите на Балеа, 5 во пакување што се, розеви.
    Задоволна сум, немав иритација на кожата, и евтини се, околу 100 ден.

А за фамозната маска која ја испофаливме, ја фалиме со причина, барем јас.
    Презадоволна, омилен производ за коса ever.
    Не ми ја натежнува косата, не ми ја мрси дополнително, убаво се обликува без никаков електрицитет и доволно е само трошка за коса до раменици. Ја обожавам.
    Пробав од тој регенераторот на Авон со цреши, мајка ми си го купила - и веднаш се вратив на мојата маска.

Прикачени фајлови:

• 100_3734.JPG
      100_3734.JPG
      Големина на фајлот:
      70 KB
      Прегледи:
      353
    • 100_3735.JPG
      100_3735.JPG
      Големина на фајлот:
      104,3 KB
      Прегледи:
      353
  10. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.821
    Допаѓања:
    25.529
    Јас последно си купив од оние малечките маски/регенератор/третман 1-минутно пакување за коса, од манго и алое вера, за сува и оштетена.
    Ептен ми се допадна, ми ја прави косата мека, но не ко тесто ко што прават некои маски, туку дава здрав сјај, и убава е на допир.
    Едно пакување е 40 денари, малечко се чини, но количински има за неколку миења, барем за мојава должина на коса.

:up:

11. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Дечки, а големиот шампон од 500мл што е 99 денари, како се покажа? Апс, даунс... ако е нешто како Уаш енд гоу или Ла лиње ќе ми одговара. :)

12. zence

zence Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2012
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    280
    ако мислиш на витаминскиот, добар си е за парите и убаво мириса.

На Doozy му/ѝ се допаѓа ова.
  13. joanna90

joanna90 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2011
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    31

Девојки донесени се овие лосиони во ДМ, ги видов вечерва во тој во ГТЦ па одма да ве известам :) ги има тие од првата слика + еден со мед и бадем и преубаво мирисаат :) Цена 99 ден. 200 мл. :)

На gothchick и tinkerbelll им се допаѓа ова.
  14. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Тинкербел, ги има и јас да потврдам.
    Тој од боровинка и едниот од бадем и вишна мене ми се сон. Немате претстава како мирисаат! Влечат некои сладникави ноти на овошје и колачиња! :inlove: У-БА-ВИ-НИ!

На tinkerbelll му/ѝ се допаѓа ова.
  15. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.838
    До колку работи (и за викенд) ?

16. elcezelce

elcezelce Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    3.118
    Допаѓања:
    20.936
    Од сите производи од ДМ што си ги користам најзадоволна сум од гелот за целулит ако се користи редовно стварно дава резултати , од кремот за стапало за сува и задебелена кожа и антиипреспирансите не се лоши за цената која ја имаат

Прикачени фајлови:

17. DulceChiquita

DulceChiquita Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    300
  18. la-lita-e

la-lita-e Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    151
    Да од странство се,и производите од Дм и тие другите шо ги наброив +,- некои други. Точно е дека цената не е гаранција за квалитет,ако мислев така немаше ни да си купам нешто од Дм,на пример тој шампонот од кој не сум задоволна беше 60 ден таму,ама сепак го зедов. И-се мијам денес,утре веќе ми е мрсна како да не сум се миела со денови. Џабе правам експерименти со нешто поевтино,кога има нешто малку поскапо шо веќе знам дека ќе е добро. Јас зборев од моја гледна точка. Мене таму тие марки ми се гаранциja за квалитет. А и цените им се подобри за разлика од тука.

19. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    колку чини маскава?

20. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на: