Баш денес бев и некои продукти не им беа намалени, пример сината пена за лице од балеа не беше, исто и некои други работи.
Jaс ја имам пробано оваа пена преубава е. Има многу убаво избалансирана декларација и нежна е не ја суши кожата. Aqua | Glycerin | Decyl Glucoside | Sodium Lauroyl Glutamate | Cocamidopropyl Hydroxysultaine | Panthenol | Coco - Glucoside | Glyceryl Oleate | Prunus Amygdalus Dulcis Flower Extract | Propylene Glycol | Parfum | Hydrogenated Palm Glycerides Citrate | Citric Acid | Tocopherol | Sodium Chloride | Ethylhexylglycerin | Phenoxyethanol Изборот на сурфактанти е феноменален децил глукозидот е еден од најблагите сурфактанти и одлично искомбиниран со приарниот и останатите. Додатокот на глицерин е одличен после водата за поголем хидратантен ефект.Потоа содржи пантенол екстракт од бадемов цвет, вот. Е и конзртванси. Не е сертифициран како природен производ ама навистина преубава формула. Земи ја слободно оваа пена. Поздрав
Мислам дека е околу 170 ден. На фб страната на ДМ ја видов, на база на сода е, без алуминиум и алкохол.