Јас пред една недела го купив серумот со цинк и иако кратко го користам многу сум задоволна. Се погоди да сум во фаза на иритирана кожа со акни на пределот на брадата и многу брзо ми ги смири.
Веднаш штом излегоа во дм купив четири производи, ептен добар состав имаат ... -Прво гелот за чистење на лице со хијалуронска киселина, имам комбинирана кожа - предобар , убаво чисти , после тоа лицето е чисто , меко на допир и сјајно , воопшто не го исушува или затега. -Ниацинамид тоникот-исто така одличен , не е леплив убаво ја смирува кожата.. -Цинк серумот - одличен ако имаш акни , црвенило , воспаление- супер смирува и побрзо се засушуваат акните.. -Гелот со јаболка и киселини за ексфолијација-одличен , го користам два пати во неделата, лицето после него ми е многу смирено , меко и мазно.. Сега за сега сум задоволна ,секако ми треба повеќе време за да стекнам целосно мислење но во суштина се супер производи.
Девојки здраво Ме интересира дали некоја од вас го користела овај крем за тело на дм за сува кожа и ако да како сте задоволни?
Дали некој ги користел овие парфеми за алишта?Јас ставам и прашак истовремено но нешто посебно не ме воодушевија,да ставам омекнувач повеќе се осеќа ,а овие наводно се парфеми за алишта.Посебно ова на средина што личи на омекнувач апослаба густина од омекнувсч,го ставам во дозерот за омекнувач,и за него се консултирав со јутјуберка ,таа рекламираше исто само друг мирис и објаснуваше дури дека е и премногу јако па става помалку,а јас ништо посебно не осеќам.Дали нешто погрешно правам незнам,или пак засебно треба да одработи програмот.Искуства?
Лелеле јас го имав купено баш дека оваа комбинација е идеална за сува кожа..Искрено не верувам дека земав со поминат рок, но мирисаше на ацетон! Значи ужас...а знам дека паковањето е големо ама џабе... Пробав да го поклонам у смисла само на мене ми мириса така ама на сите им беше лош мирисот и на крај го фрлив.
Ајде и тука да прашам. Дали сте забележале на штандот на Алверде да ги има уште осветлувачите и другиот производ за потемнување на пудри?
Не сум забележала. Во Штип едвај се снаоѓам во тој ДМ.. Едвај по 2-3 работи има од секое. Во ГтЦ и Сити Мол е исто катастрофа и хаотично/. Пробај во Скопје ДМ што е кај Адора Флатирон, помалце гужва приметувам и посреден е. ЕДИТ: И ДМ во Веро е среден.