Ги има сите 4. Овој мириса на ванила, портокал и цимет измешано. Убав е за есен и зима ама не е којзнае колку долготраен како и другите.
Дали ги испробала некои овие два производи кои се нови во ДМ? Пишува дека се со светки па ме интересира дали се познава нешто или не се баш нај нај?
Јас го купив спрејот и сум задоволна Убаво мириса и мирисот е летен се задржува околу пола час , остава светки да и изгледаат многу природно воопшто не изгледа нападно ,нежно стои . Минатата година користев еден од Балеа повеќе не е во продажба но мирисаше ужасно на алкохол , но сега овој не .
Видов пред некој ден само не се сеќавам на која фирма, дали She, Essence, Aura... или кај што стојат турпиите можеби да беа. Но сигурно имаше.
Кое сретство од овие е добро за волумен, но да не ја слепува косата? Имав од таа пудрата за волумен, но таа многу слепува и после чешел не може да пројде.
може некој да ми каже за колор шампоните кој се ги барам на нет но неможам да ги најдам и дали сте задоволни од нив. фала ви
Јас го користев црвениот колор шампон Марлон или нешто така се викаше и океј беше само имај на ум дека колор шампон не може да ти ја осветли косата и најубаво испаѓа на светла боја.
ах јас имам темна боја на коса но сакав да не се фарбам туку да земам колор шампон и така да ми биде уште потемна но фала ти чим поубаво е на светла ќе мора да се фарбам тоги
За потемна може да ја потемниш само со колор шампон а да ја осветлиш не. Ама штом сакаш да ја потемниш тогаш можеш колор шампон или евентуално фарба без амонијак има во ДМ .
по која цена се движат фарбите без амонијак и колор шампоните дали знаеш и дали би ги имало во сити мол во тој дм
Исто земав црвен колор шампон, имам темно кафеава коса, бојата ми излезе црна а не црвена така да тешко осветлување со колор шампон.