На германскиот сајт на ДМ гледам имаат гел за туширање од Ултра сензитив линијата. Не знам дали го има кај нас но доколку го има, би требало да е соодветен за она што ти го бараш бидејќи таа линија не содржи парфеми, парабени и слично. Друг предлог искрено немам бидејќи досега сум немала проблем со кожата и не сум имала потреба од посебен гел за туширање. Се надевам ова ќе ти е од помош.
Јас го земав пред повеќе од 1 недела, 300 и нешто мислам беше, има преубав мирис што кратко трае и суптилни светки.
Користев еден на Балеа во темно розово пакување и многу ми ја слепуваше косата и ми стои така на полица. Но има и други што се сигурно подобри и поквалитетни, само што мене не ми се даваа толку пари (250+ ден)
Да, ги купив, и искрено џабе парите. Кога ги вадев лентите имаше моментален ефект, ама утре веќе исто. Инаку не сум пушач, не пијам алкохол, само едно кафе на ден. Така да кај мене немаше ефект
Еве на торба.мк колку е , а во ДМ искрено незнам цена … Јас имам комбинирана кожа со акни ( предизвикани од лоша храна , стрес - тука таму по некоја , но претходно имав акни и имав флеки останати ) и го користев зимата . Маслото го користев навечер 1 час пред легнување на чиста кожа редовно секоја вечер 3 недели ( после миење на суво лице го нанесував 3-4 капки , не ставав пред него и после него ништо ) Многу ми ги осветли флеките од акни , тенот ми го изедначи толку многу што мислев бб крема имам сите ме прашуваа и ми кажуваа што користам и колку свежо изгледам . Исто така убаво хидрира и кожата е некако здрава , сјајна и еластична … Јас имав позитивно искуство