Има еден на алверде го пишеа во темите за првут, со темно сино капаче, ама јас во неколку dm маркети не можам да го најдам. За спласнување не знам.
Мене овој шампон ми создаваше првут и иритација и косата ми ја правеше ужасно сува. Иако секоја коса е различна твое е дали ќе го пробаш или не.
Има масло на балеа без светки е. Предобро е. Имам сува кожа ептен ја омекнува и така останува до туширање
фала ти јас имам мрсен скалп и секој шампон не ми одговора, штом тебе ти одговарал сигурно и мене, фала мила.
Може некоја алергија да ми предизвикувал мене, инаку и јас имам мрсен скалп. Пробај секој скалп е различен. Пробав и еден друг од алверде без мирис истиот проблем ми го правеше и ужасно чешање ми предизвикуваше и првут.(можеби имаат многу алкохол па затоа да ми сметаат) За мене не се шампионите на алверде едноставно и тоа е, ама ете на некои им одговара.
Девојки дали некоја ја има видено шекернава паста од балеа во ДМ? Видов дека имаат hair-removal производи од балеа но не сум отишла да проверам дали ја има