Купив од ДМ body mousse од ванила од the body shop. На намаление беше и освен тоа шо мириса на ванила има многу чуден спореден мирис како на пластика, како на изгорени жици…. Рокот е во ред, па ме интресира некој друг дали има искуство со овие производи?
За путер не знам, ама ако имаш нормална кожа кокосово органско масло или на Нивеа млеко за тело со кокос, преубаво нешто, имам сува кожа на телото и млекото ме спаси од чешање и лупење. Додека ми беше нормална кожата и кокосово масло ми вршеше работа, ама последната година дури на некои делови ми се перути, млекото на Нивеа ме спаси.
Оваа прна мислев дека е за миење кице кога ја порачав Сега гледам дека е за изгореници. Дали ја имате користено во редовна нега на кожа или се користи само за изгореници? Ако може редовно да се користи дали се става на лице?
Дали има во дм крем или некој препарат за пори и за подочњаци? Дали има во ДМ крем за кафе ама не за во апарат coffee creamer?
Мерката е само за затворени молови, гтц е отворен трговски центар, не бараат сертификат таму, оди слободно.
Дали во Дм има нешто против лузни од келоиди предизвикани од изгореници? Сега имам еден гел за против такви лузни, но ме интересира ако знаете да ми кажете дали постои нешто друго за тоа ?