Нз за од дм али јас користам victoria secret спрејовите за тело.... love spell од старите ги има во зегин, и love spell noir го има во shatze
Дали само мене ми е проблем светлото во ДМ? Една нијанса гледам таму, а друга дома на пример. Повеќе пати ради тоа си ја имам утнато нијансата и за пудри и за кармини.
И јас прво на интернет ги гледам нијансите ама посигурно ми е сама да си видам. Но, со тоа светлото во Дм човек и на сопствените очи не може да му верува
Жолто е некако многу светлото и не дава вистински нијанси. Јас на нет прво гледам нијанси исто, па таму одам ставам од нијансата што ми изгледала на нет најблиска, па излегувам од дм на дневна светлина и гледам што ми одговара што не, па потоа купувам.
Јас сите пудри од дм си ги имам утнато ради светлото, дома кога ќе ги видам стално потемни се, а таму посветли личат...
Барав многу светол хајлајтер, ми се допадна еден од триста, го зимав. Искачам надвор....египетско ЗЛАТО боја Затоа онлајн гледам сега, па одам да купам.
Абе те разбирам скроз. Отидов пудра да купам, нијансата ја утнав претемна ми е. 700 денари ја платив, срце ме боли. Отидов кафеав молив за усни да си купам, накрајот со розев излегов од продавница. Ужас. Епа и јас гледам на нет, па одам купувам ама таму таа нијанса што сум ја одбрала од нет не ми се гледа ко погодена и пробувам на рака ако има тестер.Ама џабе кога пак грешам.
Денес во ДМ во Гтц фатија жена како краде, најверојатно тестери зошто не свиреше алармот па ја видеа преку камери. Прво жената од обезбедувањето и рече да влезе внатре , кога оваа одби почна да ја влече внатре. Дојде и друга вработена и двете почнаа да ја влечат , па викаа и друг човек од внатре да излезе зошто оваа почна да ги гриза жениве со забите тоа беше нешто невидено, до толку ли им дојде да крадат тестери, па луѓе се собраа гледаа мислам срамота.
Ииииии срамота бееее, стварно сме за жалење! А за тестерите немам ком, треба некој да ги стегне и тие што работат таму бидејќи за половина од производите нема тестери. А сигурно со секоја пратка им доаѓаат. Во последно време си купувам шминки во Шатци од Есенс, Катрис и Аура, бидејќи таму барем има тоа.
сакам да прашам за да искористам дм ваучер дали кога некој производ е на попуст се смета таа цена со попустот? доколку некој знае со сигурно да ми каже што имал искуство фала ви
Не само таму, секаде. Такви работи купувам преку ден. Шарнувам, излегувам надвор, чекам некоја минута да ми се прилагодат очите и така одлучувам.
Многу се кради во последно, доста од производите се достапни на каса, само пакувањето го има на рафт.