Девојки да не случајно знаете во кој ДМ можам да го најдам магичниот сунѓер и сапунот од балеа за флеки вадење. Во Кисела вода нема проверив.
Женските бикчиња за лице ги има ли во некое ДМ? Во тоа на битпазар ги нема. Или на друго место кај има
Јас ставам од тестерот на внатрешната страна од раката и излегувам надвор. Не само во ДМ, скоро секаде. Никаде не ми е погодено светлото, ни во Сефора. Вака најубаво се гледа бојата и структурата на пудрата.
Кога сме кај Балеа ништо не ми се погодило до сега, ама гелот за туширање им е врв. Убаво пени, мнолгу убаво мириса. Ме изненадија.
Не е воопшто џенем, одлична е локацијата, има и паркинг места, околу се е маркети, во близина е и новата автобуска
Извини ама не возам, нит имам кола, нит ништо за да ми годи, едноставно за мене е и далеку а и џенем по што треба и такси да платам а многу добро знаеме какви се таксистите во Охрид и колку ќе ми наплатат за од центар до таму, тешко да се варам во комбе на овие темеператури, позздрав.
Буквално комбињата Струга-Охрид те слегуваат пред дм. Охрид не е Њујорк, за неколку минута од центар сум до ДМ.
Чекаj, а од кај знаеш од кај сум? Може менувам 2-3 автобуси дури да се качам во тоа комбето од Охрид...ама еве ќе ти кажам чим ме цитираш, менувам за жал повеќе возила и неможам да си дозволам сите пари по патишта да ги давам за да стигнам во дм што се наоѓа џенем од центарот, нема потреба од правење недостижни споредби и мешање светски градови, ова ти е Македонија, нашата чудесна Земја и се што е направено е направено по тој принцип што македончето го остава со скршен денар во џеб ако се реше да тргне по потребите, поздрав и убав ден.