дали некој го има перничето за патување од дм? Се мислам да го земам цената му е ок ама дали го бива?
На дување е, јас се залетав затоа ти напоменувам да не немаш видено. Кога веќе даваш пари поарно земи си со топчиња или сунгер (со шо и да се полнети). Во Ваикики гледав по 300 се.
Мармаладот за потемнување го има во Космо, како да го видов на некој флаер. Само не знам дали беше истиот или со некој друг мирис, но во секој случај го има во Космо. Во ДМ не знам, но би требало да го има и таму зашто имаат Афродита производи.
За овие од Афродита не знам, ги немам пробано никогаш. Но, маслото во спреј на Каротен е одлично, го користев годинава и навистина ми се допадна и ефектот и мирисот. Мириса прекрасно, фантазија! Ова го имам јас, со заштитен фактор. Има и послаби, има мислам и едно без заштитен фактор, но мене не ми се ризикуваше па се одлучив за ова.
Леле фала ти ќе го испробам на одмор. Јас сакав да пробам од мармаладите и мислев прво крем со фактор па после тој но не знам дали ќе има ефект така...Вака две во едно е подобро
И јас сакав така да пробам, со 50ка фактор прво и одозгора да ставам нешто вакво или наместо мармаладот, со Каротен маслото без фактор да финиширам. Ама на крај си реков ај сепак да не ризикувам. Вака одлично испадна, ма да јас не се изложував нешто многу на сонце, сепак внимавав зашто премногу сум бела и лесно горам, а тешко фаќам каков било тен. Нежен ефект на исончано добив, не е нешто ептен воочливо ама не сакам да се изложувам предолго на сонце па мислам супер работа ми заврши маслово. Баш пиши за што ќе се одлучиш и како ќе се покаже.
Јас купив од ДМ пред 2 недели мислам. Има без и со 10 фактор. На попуст беа. Исто и во Космо беа на попуст, само не знам дали се сѐ уште.
Дали некој ги користел овие производи на денкмит? Првото се некакви марамици за чистење фрижидер. второто - отстранување за бигор врска немам како можам да го употребам. А двете ми изгледаат дека се нешто потребно.
На измиена коса, но влажна, ја кршам и ја втривам во коренот од косата, блага масажа. Не ја плакнеш. Оставаш да се впие, па се сушиш или оставаш косата сама да се исуши.