Од дм го купив на попуст беше околу 380 ден уште пред месец дена и ме копкаше, не сум дома во моментов но овој е . Има мирис на манго, има ситни гранули внатре и состојките се стварно добри има глицерин,кафе, некоја киселина така да за мои потреби е 10/10 Јас обично зимам малце од него и му ставам малце гел зс туширање во рака и така се туширам со него бидејќи е иначе многу јак ако само така го ставиш но тоа е мене како ми одговара само https://ziajaonline.co.uk/products/ziaja-baltic-home-spa-fit-body-scrub-with-macro-granules-300ml
Некоја wow промена нема, но како и другата членка дава некој мазен ефект и има мaлку подобрување во појавата на поткожни влакна и на кокошкина кожа (поминимизирана, се познава, ама не толку). Јас сум задоволна онака, споредбено со чистачот на True alchemy со AHA и BHA, со кој никаков ефект немаше.
Дали има некој производ за избелување на препони од бременоста ми станаа кафеави со ништо не успеав да ги извадам
Тоа да … ама јас не фрлам пари на облека па затоа ги фрлам на работи за лице тело и коса и после преживување
А колку мл се, зар 250 само? Го замислував шишево минимум ко за 400мл. Се разочарав. Да, ќе се начека некој попуст сигурно. Јас би го пробала ова со хијалуронска, за во лето ми се чини дека ќе биде супер за после одмор.
Искрено не памтам ама толку беше отприлика сега не се исплати за толку малце мл за таа цена … но да и јас баш тој би го пробала и за лето и зимо мене би ми одговарал
Абе видете сеа едно мало шишенце 10-30мл за хијалурон/салицилна/вит в и слично за лице е 1.500-3.000 во просек. Вие сакате сега цело шише од 250мл за поефтино од 800 Точно дека концентрацијата е доста помала ама сепак ако е 300-400 ќе нема ништо од тоа внатре
Па и не би рекла баш,разбирам квалитет и се тоа но сега во тренд идат ваквите состојки да се ставаат во за тело и сега брендовиве колку можат ке искористат додека не искочат брендови како балеа што ќе имаат многу поевтино а со голема мл . Да е 300/400 мл како сите други млеко за тело и да е 800 ден ќе разберам, ама јас ова има за месец дена да го потрошам што ставам секој ден … јас вака мислам но го почитувам и тоа што и ти го кажа
Балеа имаа лани линија млеко за тело со хијалуронска и мене ми беше баш освежително и хидратантно. Едит: не сум џабележала фали го има и оваа година
Околу 400 денари или 300 и нешто. Јас толку го земав само не знам дали беше со попуст. Е сега убава боја дава, не паѓа брзо ама мирисот дури и после капење мене ми беше лош. Што е чудно во шишенце дури е преубаво мириса.
Јас го имав лани и мене мирисот топ ми беше и на кожа. Ама боја најубава ми дава од ваквите лосиони Ќе купам сеа па ќе водам, изгледа смениле нешто.
Последните неколку пати како купувам и неможам ништо да разберам од декларацииве дури сомнително ми дое ептен и каде се произведуваат за наш пазар. Па прашав таму ми рекоа вработените као наводно последната пратка од германија ја згрешиле наместо за мк декларациите ги залепиле како за албанија и затоа биле вака. Ги проверував баш оние што се како одлепуваат етикети и стои дека се произведени во германија…