Ти помага ли пилингот за strawberry skin и поткожни влакна на нозе и дали треба да се измие после десетина минути? Видов дека е уствари за лице и дека треба да се измие, ама веројатно од тело не треба. Барем јас АХА 30 од Revox не го измивав од тело ама 30мл е само и после два пати ставање на раце ми беше веќе потрошено шишенцето.
Strawberry skin немам, за да кажам точно, а за поткожни влакна баш вчера првпат ставив на нозе па ќе пишам за недела дена резултат.
На зиаја мене ми се топ засега го користам 2 месеци веќе и после депилација и се чисти буквално и толку мека убава ја остава кожата на цело тело. Јас го имам овој на манго мириса беше на попуст па сакав шанса да му дадам и искрено е предобар.Јас понекогаш и акни знаат да ми искочат на грб по една две и тоа одма ги трга. https://ziajaonline.co.uk/products/ziaja-baltic-home-spa-fit-body-scrub-with-macro-granules-300ml
Леле овој новиов каталог ,,Секогаш поволно" живи глупости! Ништо посебно нема, од шминки само една пудра, маскара, кармин и бронзер ставиле... Нека го вратат стариот каталог!!
Изненаден сум шо производите од Carroten се можеби најефтини во ДМ моментално, преку оваа нивна акција за пониски цени долгорочно.
Гадови….па баш македонска декларација треба да е видлива, а шиптарската да е внатре впишана скриена. Ау се препотив од нервоза! Не можев да премолчам или учтиво да пишам Ма се е ова убаво културно испечатено,да нема налепници по производите,но сувишна е шиптарската налепница! Таа е во план А!
Titania има во бети аптеките, можеш да провериш, а веројатно и во други аптеки. ------ Откако си помислив дека ќе ги одбегнувам ако наидам на уште еден проблем (дури и пишав нешто слично) - епа наидов на уште еден проблем. Зедов да читам декларација и стварно ништо не е разбирливо. Само датумот се познава..и тоа одвај. Некако многу пропусти почнаа да имаат. Се надевам дека ова е така само заради тоа што е на почеток и уште се снаоѓаат како да вметнат 2 преводи на мала етикета.
Првиот тоник можеш да го најдеш на deciem.com, нивен продукт е. А вториот во секој ДМ маркет, во Космо исто така може да се најде Revox козметика.
Здраво. Дали некој може да ми препорача некој препарат од ДМ за остранување на белези од комарци. Ги имам премногу на нозете, не можам ниту еден фустан да облечам заради белезите!