Дали сте го виделе факторот од Моса или Алверде во ДМ? Бев вчера во ДМ во Сити Мол и имаше фактори само од Sundance и Black up, тие за тело ми се ок ама ме печат очите од нив.
1. Одлилен се користи на сува кожа пред депилација и сончање. 2. Исто така еден од подобрите, прави добар пилинг и ја остава кожата хидрирана после бањање. 3. Исто како предходниот прави добар пилинг освен што не остава хидрантен слој после бањање. 3. Доколку не сакате да давате премногу пари, а има иста функција како предходните.
Пред некое време барав во дм од оние таблети за бигор Ама не ги најдов. Дали знаете дали ги има сеуште или не? Или се со друга амбалажа
Feminki i site zaljubeni vo DM Ima novi gelovi za banjanje so miris na lubenica, 69 denari, ohhh fantazija! Preporacuvam na site da probate Osvezuvac za frizider, toa e kutivce zolto, bukvalno site mirisi gi unistuva, ni kromid ni nisto nema da vi mirisa koga ke otvorite, cenata e okolu 60 denari i kaj mene traese 6 meseci inaku gi imaat Eveline sampon i maska za kosa so keratin, ludilooooooo kolku e ova najjako. Od istata firma imalo i zolt sampon i maska za rast na kosa so biotin, ama DM ne go nosi, ako nekade zabelezite, eve javete da si kupam. da, mlekoto za soncanje Sundance e samo so albanska etiketa ama mi rekoa deka se raboti za greska i denovite ke gi zalepat so novi etiketi