Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

ДМ маркет

Дискусија во 'Тело' започната од MacaLove, 20 мај 2012.

1. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    Јас си купив витамински шампон и балзам за коса и за тие пари сум презадоволна.. значи шампонот 500мл, 99 денари. А убав е.. Производите на Балеа се навистина ефтини во маркетов, јас всушност и само заради нив влегувам, другото е исто, дури и поскапо..

2. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.021
    Допаѓања:
    123.884
    Потврдувам за маскарата што ја спомна Моира,од Алверде.За 159 ден немате баш чудо од маскара,туку нешто сосем солидно секојдневно.А и има баш таква четкичка како што сакам.

Кремот за тело,со вишна и бадем-не е нешто посебно,ист како оној со диња и киви.Ама тој со диња ми е најубав од сите,веќе гледам го нема,а на овој со вишна и бадем многу ми е јак мирисот -на бадем.Мислам дека ќе ми го краси катчето козметика :)

Ви го препорачувам омекнувачот за алишта од праска :)
    Сосем дискретен,мириса ненападно,со некоја нежна нота на праска.Се заљубив во него :)

На Moira му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Moira

Moira Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.937
    Допаѓања:
    7.683
    Оффф Мишела, не сум сигурна какви други бои имаше, ама ова е тегет-петролеум. Земав и темно виолетово, и тоа е преубаво.
    Еве ја палетата на бои што ја најдов на интернет, претпоставувам ова се сите бои што може да ги има...

На Mishela му/ѝ се допаѓа ова.
  4. biggirlsdontcry

biggirlsdontcry Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2012
    Пораки:
    483
    Допаѓања:
    163
    Морам да кажам дека сум задоволна од белеа виолетовата колекција за исправање коса,сега не приметив дека ми ја исправила косата затоа што обично ја мијам пред да си легнам и кога ќе станам ефектот се знае :lol: Ама дека ја прави мека фина убава ,па кога ќе ти текне дека не си фрлил цело богатство а стварно вреди маскава.Преубава е,а и ефтина.Конечно најдов нешто што ќе ми одговара на косичката моја.
    Слушам сите ги фалите балеа производите и не се сомневам воопшто дали да ги купам. :)

5. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Знае ли некој дали има од NIVEA лосионите кој беа на 50%?Во CITY MALL во тој дм?

6. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    Тоа 50% беше на самото отварање на ДМ во Сити Мол, повеќе не важи, но со пазарување во ДМ овој месец со сметка мислам до 200 денари добиваш бон со попус од 15% на сите производи кои не се на акција, така јас си ќарив нов крем на Нивеа со аква ефект за 260 денари, инаку редовната цена му е 315, а најевтин по редовна е во Зегин.

Вака така мене ми се исплати пазарувањето во ДМ. Истите попусти ги има низ другите ДМ на балканот, дури и појаки попусти даваат, се собираат и маркици како во Веро и добиваш голем попуст, како што разбрав истото ќе го има и кај нас со тек на време.

7. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Си ја купив прееска маската за коса на Alverde што ја фалевте,вечер ќе ја испробам па ќе ви кажам резултати кај мене.А не го најдов лосионот од чоколадо и смокви,баш се напнав ќе го барам утре во Беко :^) .

Инаку ја купив маскава за лице.Ја има некој пробано,каква е?
    Не знам дали да ја ставам,да не завршам со некои лишаи и опекотини на лице :D Многу сум скептична вака за производи за лице,просто се чудам како и ја купив.
    Уствари знам..видов ванила на неа :rofl:

На Phyramide му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    ^Мис, ах бре ти ванилеста една :D

Оваа конкретно не сум ја пробала, но имам пробано други маски и добри се. Ништо не ми се случило, пу пу, а имам осетлива кожа па ти види.

Крај краева ако се плашиш, стави малку на пределот под увото, ако не реагираш, шибај! Јас така правам ;)

Туку маската за коса која ја испофаливте, ја пробав еднаш кај другарка, па си ја купив. Конкретно таа за сјај, портокаловата од праска и е одлична. Косата ми е поубава, не ми е разлетана, убаво се формира дури и убаво ми се навитка природно, онака како што сакам а не да изгледам ко наелектризиран лав после секое природно сушење коса :D

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Како бе ти баш оваа не си ја пробала? :o Ќе те отпишам од листата на моите ванилести сестри да знаеш :!: :D
    Ајде јас ја пробувам вечер па јавувам инфо тука.

10. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Jа вака малце како потресена, ама да прашам, кај кои рафтови стојат овие моливчиња и маскари на Aлверде? Aко може да ми кажете за во Гтц тој што е. :D

Aко е кај шминките лево, тие ми се скапички, па ги избегнувам. 3атоа не сум ги видела :D

11. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.305
    Допаѓања:
    3.124
    ^ Да, тука некаде кај рафтовите што се со декоративна козметика.
    Обично Гош, Мејбилин, Лореал... се наредени едно до друго, а Алверде е карши нив.:)

На LilBaby му/ѝ се допаѓа ова.
  12. CrazyStupidLove

CrazyStupidLove Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    586
    Женски ми треба ново Глис спрејче и крема за раце некоја, кажете ми дали Глис е поевтин него во Веро или Тинекс сеедно, или се мање-више иста цена? Зборам за редовна цена, не за промоција или како и да е. Или па ако го има деновиве случајно на промоција, известете ме ве молам!

13. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    Во Тинекс се зачудив што беше доста поевтин Глисот последниот пат кога купував (околу 160 ден, може беше некоја моментална акција) и мене ми треба, па ќе ја проверам цената утре кога ќе купувам таму.

На girl1985 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    фамозната маска ја немало во гтц ја порачав да ми ја купат ама ништо.. во овој ДМ во City Mall ја има ? бил некој скоро?

15. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Ако збориш за фамозната маска за коса на Алверде (портокаловата), тогаш со сигурност ја има во Дм во Сити мол. И доста многу залихи има, баш денеска ја видов.

На Sw3et.Ang3l му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    баш таа.. фала ти многу.

На anabel-a му/ѝ се допаѓа ова.
  17. angelina1

angelina1 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    26
    Сакам да го пофалам пилингот за лице на Alverde од кајсија и невен,за длабинско чистење,многу убаво го измазнува лицето и не го суши,супер производ,нема мирис и конзерванси ниту минерални масла.

На anabel-a, sunfemina и Moira им се допаѓа ова.
  18. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.563
    Допаѓања:
    104.128
    Денес си купив еден куп работи, најсреќна сум за ова

Си купив крем за туширање од чоколадо на Зјаја, гел за туширање со овошни киселини, средство за дезинфекција и марамици во кутија.

Прикачени фајлови:

• ebelin1.jpg
      ebelin1.jpg
      Големина на фајлот:
      103,6 KB
      Прегледи:
      284
  19. MIA-SK

MIA-SK Популарен член

Се зачлени на:
    18 октомври 2012
    Пораки:
    908
    Допаѓања:
    561
    Дали некој има инфо дали производите на ДМ, Балеа и Алверде во ДМ ќе ги даваат на попуст? :)

20. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.563
    Допаѓања:
    104.128
    Па имаш постојано попусти, не секогаш на истите производи ама има некои кои се на попуст и тоа 15 %, издвоени се на посебен рафт тие што се на попуст. Вчера на пример имаше на попуст на Алведере линија за нега на лице од кал, на ДМ некои средства за хигиена и слично. Поголеми попусти не сум сретнала освен на денот на отварање на овој во трговски и на тој во Сити Мол, тогаш имаше нели 50 %.