Баш јас пред една недела го барав серумот со 15% нијацинамид и ниту еден производ од Накоми немаа на две локации. На каса прашав и ми рекоа дека во последно многу малку им носеле од брендов, а шо ќе биди понатаму не знаеа да ми кажат.
Зависи кое. Се на се некоја оцена 6/10 глобално за балеа лабела. Имав едно розево поодамна и беше катастрофа. Сегашното од манго е така така. Еднаш исто поодамна земав едно светло зелени што беше најдоброто нешто.
Гледам сега во ДМ има нешто за намалување раст на влакна 400ден. е.Го има некој пробано? Искрено мене не ми се нешто нај ми ги сушат усните. Ти ги препорачувам лабелата од Мелем, малки поскапи се ама мене ми се топ
Здр дали може фа ми препорацате која линија да ја користам сакам на една само да се префрлам дали на ziaja или на garnier која линија е подобра според вас.
Зависи што бараш, јас комбинирам хахаха. Од Гарниер супер ми е мицеларната вода и кремот со заштитен фактор. Од Зиаја ги користам геловите за туширање особено тој од кокос прекрасен е. Имам слушано пофални зборови и за нивниот пилинг од лимон и маската за коса, но ги немам пробано.