А бе како не бе... Отвори на Амазон да видиш какви коментари има Едни викаат нема веза, едни дека у темно може океј, ама ако влезе малку сонце-си има.
И мене не ми се верува баш за некој ефект,ама ќе пробам ќе видам. Може па и месец време ќе нема прашина @theunforgiven
Дали и вас ви се случува кога купувате во дм кога е сметката пример 399 или 389 никогаш не враќаат денар или два, значи до сега ниту еднаш не ми имаат вратено. Не ми е ни мене ни на никој до денар или два секако ама кога не ми стига денар или два чекаат да си дадеш точно. Дали е до продавачките или шо незнам, не купувам еднаш и ми е глупаво искрено.
Дали има некој искуство со Jessa фластерите за менструална болка што загреваат или со кремата за истата намена?
Катастрофа е. Инаку мислам не, јас скоро ја пратив сестра ми со слики од страната на ДМ Србија да ми земе нешто и нормално дел работи ги немаа кај нас воопшто.
2024 година само кај нас нема една платформа за онлине купување како Сефора и Улта што се.. да не зборувам за други работи.
Производите се разликуваат од држава до држава. Се запрепастив, колку повеќе избор има во ДМ во Србија, а и поевтино е за определени работи. А ние во МК, како и секогаш, со дигитализација, како во минатиот век.
Freeman маските ги нема веќе? Затоа што на сајтот стојат ама во продавница не можам да ги најдам. Кај ги има?