Дали има некој ги пробал лосионите за тело од Алверде? Ме предомислува тоа што во листата на состојки има Алкохол(Етанол) меѓу првите состојки, шо значи во доста голема количина.
Офф мила, не знам искрено. Единствено имам земено од бебевита мисиркино месо и брокула што е кашата. Ги немам забележано другите, но би требало да ги има
За мојата екстра сува кожа ми се покажаа супер хидратантни, најхидрирачки од се друго шо сум пробала Ги имам користено какао со хибискус и бадем со шеа путер.
Има, од Балеа, Алверде, Бен и Ана , првите два не штитат од лоша миризба а од Бен и Ана ми излегоа огромни бубулици. Сега го земав ова јас Ќе го пробам па ќе пишам мислење. Има исто вакво и од Алверде.
Праша за природни, за стик кристали, а овие што ги пративте не се толку природни, единствено што немаат алуминиум...
Имаш избор на Ана и Бен, имаш и кристал на panthenol, како на сликата. Сум го користела во лето и штити од непријатен мирис.
Некој да ми препорача нешто поефтино за bubble bath? Ама сакам баш она цела када пуна со пена како на филмовите.
Кристалите најчесто содржат алуминиум, ама во поинаква форма од деодорансите. И јас мислев дека се природни, ама за жал, не се толку безбедни.