И? Што ќе прашуваат? Дали тестерот се става на лице? Абе какви сè не тестери сум начекувала. Гризани, смачкани, размачкани, јадени, валкани... И тоа некој го става на лице? Не се можни некои луѓе. Сè си мислам дека некој вирус ќе се роди од овие тестери, скраја да е. Јас тестер, под услов да е во добра состојба, само на рака и никако поинаку. И нов најнов да е, не се става тоа на лице.
За возрасни не знам, ама имам видено девојчиња 7,8 одделение како се мачкаат со се што стигнат. Дури и мислиш цело одделение се набутало у шминките и машко и женско и се живо обрќаат и прават хаос.
Вакви порано имаше во Веро на друга фирма. Сега не знам дали има од Листерин, но ако знае некој нека каже. Би ги купил и јас.
Во Анни фарм аптеката има такви ленти, мислам по 24 идат во пакување, околу 150 денари. По маркетиве неам приметено дали има, во другите аптеки исто не сум видел одамна. Обично по бензински ги имав начекувано, ама стварно не можам точно да се сетам.
Здраво, дали некој ќе иде на ДМ настанот на 24ти Мај? Вчера ист таков настан беше во Белград и многу се жалат на неорганизираност и многу други пропусти
И јас тоа сакав да прашам. Малце не ми иде да дадам 600 денари за они да се рекламираат. А од друга страна мислам дека им се погоди со хајпот од Улта настанот во САД кај што нешто слично вакви се дешавало, ама си одеа со торби и торби гратис производи.
https://www.dm.mk/mediumi/soopshtenija/find-your-beauty-2879184 eve poveke informacii. Vo Belgrad imalo lani i ovaa godina povtorno imase proslata sabota. Kako sto razbrav planiraat da go pravat ova sekoja godina vo Belgrad, a za tuka ke vidime Kako sto gledam na tiktok, navistina dosta raboti dobivas. Ama vo Belgrad imalo 3.000 ucesnici i premnogu guzva, pa brzo im se potrosile podarocite. Sigurno i kaj nas ke bide taka nekako
kupiv karta posleden moment, posle 2h pisaa deka se rasprodadeni. Pa ke vidime kako ke bide, samo gledav na tiktok deka vo Belgrad doplakjale za sendvicot, ama ke vidime kako ke bide tuka