Ги има ли некаде пилинзиве на Dove? Овој го купив во друг ДМ, надвор од државава, ама тука каде и да го барам го нема. Или воопшто не ги носат тука?
mislam deka go nema voopsto kaj nas Zenskii, denes bev na DM nastanot, ke napisam malku poposle iskustvo i mislenje, ako imate nekoe prasanje slobodno prasajte. Sakam da slusnam i mislenje i od drugi sto bile Вака, оценка 8.5/10 Очекував да е понеорганизирано како што гледав како било во Белград, имаше народ ама гужва немаше. Навистина имаше поклони за секој од сите штандови (некои даваа глупави поклони како само маски за лице ама колку ќе изназемеш производи на крај се исплатат тие 600ден). Работилниците беа интересни, панел дискусиите исто беа добри, но на многу настани веќе тие панел дискусии се повторливи, само слушаш и толку, би било добро да направат нешто интерактивно. Храната беше ужас, имаше сендвичи, макарони и салата и си бираш едно од тие, јас земав сендвич со криспи пилешко и воопшто не ми се допадна, едно девојче до мене јадеше наут салата, и воопшто не изгледаше добра. Иако настанот требаше да трае до 6, веќе накај 4 беше полу празно бидејќи скоро сите поминаа на штандовите, сепак интересен настан, се надевам ќе има пак догодина и ќе биде многу поинтересен
Јас искрено сметам дека ваквите настани треба да се искористат и за промоција на нови производи. Во однос на регионот изборот на производи од најразлични козметички брендови по продавниците, вклучувајќи го и ДМ е катастрофа. Едни те исти производи се вртат со години, никакви новитети…
Да, во ред е ама не трае долго. Мислам зависи колку се користи климата ама за цело време едвај недела дена дали и толку ми траеше.
ретко користиме клима ама сега веќе треба да се спреми за ладење ме привлекува па сакам да ја пробам. А каде се клава точно? Пошто нашава клима само филерот горе и се отвара а не цела склопка
Ете нова дрогерија отворија објавија... немаш видено? И некои производи за сонце исто,... Од новитети, исто души сега се продаваат,... или креми за души беше,... На Дм у последно време едино Бит Пазар може да му парира, не постои тоа нешто што го нема/не може да ти го продаде, дури кога го нема,... ќе го најде мислама и да не сакаш да го купиш, а ни да ти треба оти веќе го имаш уствари...
Јас да, задоволна сум од нијацинамидот и азалаичната киселина,не ми имаат никаков проблем направено и мислам може да поминат бар некогаш за промена кога не ни се даваат пари за поскапа козметика