Прашав и во друга тема ама никој не ми одговори: Вие често што пазарувате во Дм дали некој знае дали кај нас ги има овие производи од Лореал?
Zenski sto e spored vas dm must have? I preporacajte dobar gel za vegji po moznost so tint Da i mene LICNO me isfrlija mnogu i mi go zamrsija liceto , a imam normalna/kombinirana koza . Mozebi tebe ke ti odgovaraat ama ete toa bese moeto iskustvo
Да? епа во мојот град го нема, 3 пати бев од кога сум го пишала постов го нема, си го порачав од странство, го чекам утре да ми дојде, по видеата што ги гледав преубав е, штом и ти потврдуваш вистина е
Според мене е добар да, дали тебе ќе ти се допадне незнам. Јас во Германија живеам, тука го имаше во ДМ и си го зедов. Се надевам дека ќе ти се допадне со здравје да си го користиш
Доколку некој од вас оди во дм, дали ќе може да проверите дали некаде ги има апчињава Мајка ми била во ГТЦ и Дајмонд и ги немало таму. Овие од ДМ не одговараат на пораки.
Имам едно прашање може не е за овде ама не знам на друга тема кај да прашам. Знам тука на форумов има членки од повеќе држави па ќе ми кажат. Ме интересира дали некој знае во Црна Гора дали има дм маркет?