Јас читав за некои лосиони кај некои дека ги пецкаат, читав српски коментари, има поделени мислења. Јас лично го земав тој без мирис го тестирав на рака убаво се впиваше и не ми ја изиритира кожата.
Била некоја сега во битолскиот дм? Во вторникот мислам беше ги барав геловите за туширање на Балеа од цреша и фстак новите, но ги немаше. Не знам дали веќе беа потрошени, или едноставно не им се донесени нови, пошто ми изгледаше дека истите од летоски им стојат. Сакам да појдам пак да видам, да не е за џабе.
Zdravo dali nekoj go ima koristeno ova od dm i dali e dobro. Mislev deka e poevtino no 1800 i nes e pa dali vrede
не знам дали се сеќавате ама мнг одамна го имаа овој бренд ДМ ама многууууу одамна и се сеќавам дека го земав онака без очекувања, немаше ни промоции ни реклами тогаш и ептен бев изненадена...после откако ја потрошив пак ја земав и некако веќе како да не ми одговараше, длаи лицето ми се презасити или незз што беше ама се сеќавам дека бев изненадена како крема која ме изненади сега ич не ми одговара и знам дека не ја купив по трет пат... белким ќе ги вратат во дм ја би ги пробала пак. интересно што сега ги промовираат мнг по нет инфлуенсериве
Јас читав доста негативни коментари, блогерките не ми се веродостојни многу знам дека си добиваат пиар пакети.
има и негативни коментари нормално дека се на секого не одговара. Имаше една страница од дм само не се сеќавам од која држава. Таму имаше рецензии од корисници. Ваљда се тие поверодостојни мислења
Ова можеш да го најдеш на Тему буквално за 150 денари. Имам слично, позитивната работа е што освен што ти ги отстранува влакната, го отстранува и горниот слој на мртва кожа и затоа кожата ти е преемногу мазна одпосле. Рачунај ова е моето искуство со истово од Тему. Немој да фрлаш 1800, премногу е тоа за вакво нешто.
Која би можела да биде разликата? Истото апаратче со запци/сечила или како и да се викаат, наредени во ист pattern и иста форма. Никаква разлика нема
Го видел некој гелов за туширање? Го имаше во ДМ ама не можам да го најдам во последно време. Ме спаси од сува кожа.
Мене овој ми е добар за сува кожа, како алтернатива ако сакаш пробај, нема мирис ама јас имав мака и со некои осипи безвезни, океј е и за тоа