јас овој го зедов Има маски за лице,сол за бањање,дневна и ноќна крема,неколку серуми,крема за под очи,купка,уље за тело.
и јас сакам оваа година да земам адвент. Интересна работа ми е. Јас пред 10тина дена бев во дм во Охрид немаше уште такви ствари донесено. Колку пари го зеде?
па не било скапо. Читам вакви адвенти и до 3000 ден оделе. Мислам на инста имаше баш денес од белл козметика објава за адвент. Близу 3000 беше
Каде го има на Essence? Јас бев минатата недела во ДМ веќе имаа добиено 5 календари, ама беа на Balea, Alverde и еден на trend it up за шминка, Го земав овој за skincare. Ама сакам ако начекам негде на Есенс или Catrice да земам.
баш пред малку видов на инста на профилот на дм дека таму има само од балеа. Пред некој ден од Ebelin мислам дека гледав. Со шнолички чуда. Овој викенд тешко ама следниот ќе одам во Охрид па се надевам ќе најдам некој. Дали се сеќаваш на цената на Алверде календарот?
Дали некој знае дали во ДМ има мала бебешка пудра како travel size? овие стандардниве големини ми се некако големи и ми треба помала.
Истото и јас прашав, во Дм во мојот град ги видов на Тренд ит ап, Балеа и Балеа мен и Алверде. Друго не видов ништо...